dotychczasowe wyniki:
30. BACK TO BLACK - Amy Winehouse
29. DAMY RADE - Happysad (SP Records)
28. DZIEWCZYNA Z NAPRZECIWKA - Koniec Swiata (Rockers)
27. MACHINE GUN - Portishead (Universal)
26. LECE PONAD CHMURAMI - Hurt (My Music)
25. W IMIENIU DAM - Hey (Ql Music)
24. WIOSNIE NIE! - Basia Stepniak-Wilk i Wojciech Mann (Fonografika)
23. WALK ASIDE - Renton (Polskie Radio)
22. FIRE - Zbigniew Holdys (Agora)
21. MOJE BIESZCZADY - KSU (Mystic)
prz_rulez pisze:witam wszystkich serdecznie w tym momencie pisze z...hufca zhp w p-slu
swietne notowanie, renton i portishead debiutuja, happysad do gory...super
Widzę, że nie jestem jedynym członkiem ZHP na forum.
kajman pisze:Ptaków to niestety od dawna na liście nie było, a to naprawdę dobry zespół (lepszy od Much, Hurtów, Rentonów i Końców Świata). To a [roposó tego, o czym mówił Balonik.
Moim zdaniem wiele od siebie się nie róźnią. Jakoś mi za nimi nie tęskno.
Dla mnie to zupełnie inne klimaty - widziałem je gdzieś w okolicach Comy.
Jak dla mnie Amy lepsze od tej wyżej, ale podejrzewam, że wkrótce będzie na równym poziomie. To taka muzyka, w której nic nie można za kolejnym przesłuchaniem odkryć, bo nic tam nie ma poza tym, co na wierzchu. O, Czesław w dół. Jak dobrze. To może nie jest aż takie straszne, ale nijak mi do listy nie pasuje.
Już się pogubiłem w kolejności tych wszystkich singli Amy Macdonald... Mógłby mię ktoś objaśnić???
hej Jopkologu!
do końca nie jestem pewna, ale 'This Is The Life' pojawiło się w odpowiednim momencie (trzeci/czwarty singiel), a Trójka czeka z czwartym/piątym , czyli z 'Run', bo po koncercie musi wypromować wcześniejsze. czyli 'Mr Rock'N'Roll'.
neon.ka pisze:do końca nie jestem pewna, ale 'This Is The Life' pojawiło się w odpowiednim momencie (trzeci/czwarty singiel), a Trójka czeka z czwartym/piątym , czyli z 'Run', bo po koncercie musi wypromować wcześniejsze. czyli 'Mr Rock'N'Roll'.
No ja też się właśnie zastanawiam, bo tam jeszcze po drodze gdzieś "Poison Prince" było...
Wikipedia podaje kolejność singli:
2007:
"Poison Prince"
"Mr. Rock and Roll"
"L.A."
"This Is the Life"
2008:
"Run"
"Poison Prince"(Re-Release)