* dziś: tylko 4 nowości w poczekalni
* tydzień temu - tylko 2 - dramatycznie
Poczekalnia, która z załozenia miała być częścią Listy do promocji nowychutworów ciagle jest "Przechowalnią"!!! W tym notowaniu mamy np. aż 5 )!!!) utworów, które siędzą w poczekalni minimum 4 miesiace!!!!! Niedopuszczalne!!!
Tak uwazam. I dlatego w obrębie Poczekalni Lista powinna być sterowana. Eliminując złogi kilkunasto tygodniowe było by miesce na nowości. Nawet jeśli miały by być jedynie tydzien, dwa w Poczekalni
zbyszu pisze:I dlatego w obrębie Poczekalni Lista powinna być sterowana. Eliminując złogi kilkunasto tygodniowe było by miesce na nowości. Nawet jeśli miały by być jedynie tydzien, dwa w Poczekalni
Co sadzicie???
a kiedy niby by mialy piosenki wypadac? Co jesli jest 2 tygodnie ale na czolowych miejscach Poczekalni? A co jest potem skacze na 31., a potem sie na tym miejscu utrzymuje? Wywalic?
* dziś: tylko 4 nowości w poczekalni
* tydzień temu - tylko 2 - dramatycznie
Poczekalnia, która z załozenia miała być częścią Listy do promocji nowychutworów ciagle jest "Przechowalnią"!!! W tym notowaniu mamy np. aż 5 )!!!) utworów, które siędzą w poczekalni minimum 4 miesiace!!!!! Niedopuszczalne!!!
Tak uwazam. I dlatego w obrębie Poczekalni Lista powinna być sterowana. Eliminując złogi kilkunasto tygodniowe było by miesce na nowości. Nawet jeśli miały by być jedynie tydzien, dwa w Poczekalni
Co sadzicie???
Skoro chcesz, by mozna bylo sztucznie usuwac z Poczekalni to dlaczego nie z 30-tki? Lista z ordynarnymi 'recznymi' sterowaniami juz nie bedzie moja Lista. I tyle mam do powiedzenia w tej sprawie.
hello! no wpadłam tu na chwilę co by wyrazić swoje ubolewanie nad własnym typowaniem;) (jedna zła nowość, a druga miała być jako druga w kolejności a nie pierwsza)... ale za to przy tym mogę wyrazić radość, że typ na 29 miejscu mi się udał:) [choć emocjonalnie wolałabym by było to dużo wyżej.... dobrze, że nie wypadło!]
27 (-3). Katie i Eva niedługo będą już po tamtej stronie tęczy (15 tyg.) . Jedna z trzech zagrożonych spadkiem piosenek uciekła katu spod topora, tylko jeszcze nie wiadomo która.