Regulamin forum
Zakaz publikowania zamieszczonych tu danych gdziekolwiek bez wyraźnej zgody Administracji Forum! Zamieszczone dane są wyłącznie do prywatnego użytku zarejestrowanych tu uczestników.
Już jestem na mecie.
To znaczy, jutro w sąsiedztwie południa planuję prezentację całości zestawienia, od 964. aż do 1. i różne podsumowania.
Dziś wybieram się do spania.
Za wspólnie spędzony czas dziękuje TStudent, a Kruklanki pewnie za moment wkroczy z wielkim finałem.
Jeśli nie było The Final Countdown, to zawsze jest jakaś szansa, że nam się ukaże z linkiem z kompa.
Dobranoc!
Dla wszystkich nie czytających wcześniej Topu - dobrego nowego, 2025 roku!
Drugi dzień i moja 2 zmiana zatem zapraszam(y) na finałową część Forumowego Topu Wszech Czasów 2024. Dziękuję Przemku za wszystko i że nam kolejny raz wyszło.
Przed nami około 2 i pół godziny z utworami z miejsc 25 do 1.
W 25-ce mamy tylko 3 polskie i aż 22 zagraniczne utwory.
Chciałoby się powiedzieć "Kończ waść..." to kończymy.
Zaczynamy i lecimy z Finałem ...
Legenda: miejsce w Topie 2024, miejsce w Topie 2023 / liczba punktów / liczba głosujących / najwyższa pozycja wśród głosujących / (+ - BZ), wykonawca i tytuł utworu, (na różowo - u kogo nr 1).
Legenda kolory: awans = zielony, spadek = ciemny niebieski, bez zmian = jasny niebieski.
Czy będą zmiany i co najważniejsze jak tam podium, hmm...
17 awansów w tym 5 większych skoków + 1 z poza 100-ki. 7 spadków 1 bez zmian
nie wydaje mi się... jeśli już to nie chce pamiętać o "audycji", którą rozpoczynał ten utwór
w SINGLACH Z ŻOLIBORZA gdy o nim opowiadał nie było słychać niechęci.
polecam! https://radio357.pl/podcasty/audycje/si ... ek/521504/