Jest i koszmar. Bałem się, że po tym ataku Tomka Budzyńskiego (z którym się zresztą zgadzam) głosujący będą się solidaryzować z tym zespolikiem i gremialnie zagłosują na tę fatalną piosenkę, co mogło by zaowocować awansem do 30. Na szczęście jeszcze nie w tym tygodniu, ale nistety wydaje się to nieuniknione.
GregF pisze:Niech diabli wezmą tę całą lustrację - to przez nią Niedźwiedź musi gnać przez Poczekalnię jak lokomotywa. Na 39. zdecydowanie milsza uchu Basia Stępniak (+4) .
Wreszcie Lista ma swoje (czyt. dawne tempo).
Drzewniej własnie utwory w poczekalni były we fragmencikach, Niedzwiedz czytal sporo kartek pocztowych, wymyślał konkursiki i do tego jeszcze o godz. ok. 19.50-19.52 było połaczenie z Wojtkiem Żurniakiem (nie pamiętam jakie u/ó)
37 (bz). Lady Pank rozprawia o polityce i demokracji w równie żenującym stylu, co Kazik chwilę wcześniej . Muzycznie nie jest aż tak strasznie, tylko po co ten badziewny chórek w refrenie.
GregF pisze:Niech diabli wezmą tę całą lustrację - to przez nią Niedźwiedź musi gnać przez Poczekalnię jak lokomotywa. Na 39. zdecydowanie milsza uchu Basia Stępniak (+4) .
Wreszcie Lista ma swoje (czyt. dawne tempo).
Drzewniej własnie utwory w poczekalni były we fragmencikach, Niedzwiedz czytal sporo kartek pocztowych, wymyślał konkursiki i do tego jeszcze o godz. ok. 19.50-19.52 było połaczenie z Wojtkiem Żurniakiem (nie pamiętam jakie u/ó)
To była poczekalnia!!!
Do Na!
No tak 1,15 do 1,30 jeden utwor = zwrotka i refren i juz juz juz koniec.
Właśnie - nakłaniacie znajomych do głosowania na Listę jak chcecie, żeby coś awansowało?
Ja w tym tygodniu miałem taką tendencję... Ciekawe ile osób posłuchało ^^
Co do REMu, to już wolę TO niż Imagine w wykonaniu A Perfect Circle... Już marsz żałobny jest żwawszy
Ostatnio zmieniony pt maja 11, 2007 7:44 pm przez fastred, łącznie zmieniany 1 raz.
Kiedy ten R/e/m ruszy z kopyta :/ czy trzeba czekać na 1 singiel z albumu dopiero (pięknie byłoby powtórzyć sukces nowego jorku)
Ten utwór poprosze do top 5.