Jopek niestety od dawna nie nagrala dobrej piosenki, prawie wszystko to nuda do kwadratu. To co leci tu i teraz to na szczescie tylko nuda, bez kwadratu.
ku3a pisze:Jopek niestety od dawna nie nagrala dobrej piosenki, prawie wszystko to nuda do kwadratu. To co leci tu i teraz to na szczescie tylko nuda, bez kwadratu.
nic dodać nic ująć...na mnie podziałała tylko "Barka" i to ze względów emocjonalnych...
a ja czekam na to zeby zaglosowac na ich nowa piosenke, "koniec kryzysu", czyli swietny cover piosenki Joy Division :D mam nadzieje, ze pan Marek zadziala w tej sprawie
GregF pisze:30 (-4). Po 15 tyg. na LP3 Pustki nie mają już faktycznie "nic do powiedzenia" i mówią "do usłyszenia", czyli pewnie do pierwszego singla z kolejnej płyty. Wygląda na to, że dziś utonął Podwodny Vroclove, a i nowszy Car poszedł na złom.
a ja czekam na to zeby zaglosowac na ich nowa piosenke, "koniec kryzysu", czyli swietny cover piosenki Joy Division :D mam nadzieje, ze pan Marek zadziala w tej sprawie
GregF pisze:30 (-4). Po 15 tyg. na LP3 Pustki nie mają już faktycznie "nic do powiedzenia" i mówią "do usłyszenia", czyli pewnie do pierwszego singla z kolejnej płyty. Wygląda na to, że dziś utonął Podwodny Vroclove, a i nowszy Car poszedł na złom.
GregF, nie rób tego ku3ie
przeciez GregF napisal, ze "wyglada na to", a nie sprawdzil i tak faktycznie jest. Ze na to wyglada to i ja wiem, zreszta przeciez tak obstawilem .
GregF, nie rób tego ku3ie
Ja tylko spekuluję, nie wiem, kto faktycznie wyleciał i sam jestem ciekaw...
27 (-13). Buuu... po co tak ładne Pocztówki z Włoch tak szybko wyrzucać na śmietnik (15 tyg.). Kto wie, czy Beiruta nie slyszymy dziś po raz ostatni, a jeszcze nie tak dawno był blisko Top 3 .