Nazywaj to jak chcesz.
Do reszty Twojej wypowiedzi nie będę się odnosił, bo naprawdę nie warto.
Moderatorzy: Yacy, Mateusz, jollyroger72, Yacy, Mateusz, jollyroger72
To są zasady którymi powinniśmy się wszyscy w życiu kierować - uczciwość i szacunek dla innych. Sprawy na tyle oczywiste że nie trzeba ich zapisywać. Nie sprawdziłem ale być może są one zapisane w regulaminie forum.
Mile, niemile, Artur w poście powyżej wyłuszczył meritum sprawy.konwicki1980 pisze: ↑sob wrz 24, 2022 9:59 am W kasynach liczenie kart w blackjacku jest też niemile widziane.
Uważam akurat w tym przypadku, że to tajne głosowanie miało co innego na celu widząc kto i kiedy tajnie głosował i kto i kiedy głosował nie tajnie. Czasem trzeba spojrzeć na to też z innej strony. Dlatego też sądzę, że tajne głosowanie jeszcze bardziej sprzyja niektórym w takich zapędach jak kajmana.konwicki1980 pisze: ↑sob wrz 24, 2022 9:59 am Jolly nie mógł ostatnio zrozumieć, czemu tyle osób głosowało tajnie w plebiscycie topowym. Ano właśnie po to. W kasynach liczenie kart w blackjacku jest też niemile widziane.
Dzięki. Szukałem ich w dziale z nowościami i nie znalazłem.
Kajman właśnie tym wpisem pokazałeś swoją głupotę, ślepotę, idiotyzm i jeszcze wiele innych rzeczy. Nie mam ochoty tłumaczyć Ci się z wszystkiego, ale pisanie przez Ciebie bez rozumienia tego co ktoś napisał i wielokrotne pisanie bez opamiętania na wszystko co inni napisali tylko pokazuje, że stajesz się starym tetrykiem, któremu wydaje się, że wszyscy nie mają racji jedynie Ty. Z mojej strony tyle bo z gościem, który kompletnie nie rozumie tego co piszą inni nie mam ochoty wchodzić w dalszą polemikę.

Ale mój organizm potrzebuje uspokojenia. Dziękuję za każdą pozytywną myśl.
 Ale mój organizm potrzebuje uspokojenia. Dziękuję za każdą pozytywną myśl. 

Kajmanie, jest bardzo proste rozwiązanie. Głosuj wcześniej, to będziemy mieli czas na weryfikację. Gdyby to pojawiło się, powiedzmy, w poniedziałek lub we wtorek, to byłby czas na prześwietlenie. Zagłosowałeś dziś o 11.12, więc uwagi miej do samego siebie. Nie Ty pierwszy (i nie ostatni) popełniłeś gafę. Tydzień temu podobny przypadek był z propozycją Arkano.