Wynik na dziś - TOP30 (lp3):
Koszmary vs dobre utwory: 3:3 (18:8)
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Trochę tak, ale tutaj to już naprawdę bardzo. Chociaż np. w "Żyję w kraju" czy "Piła Tango" byli nieco inni.4989341 pisze:przecież oni zawsze byli infantylniTomekk pisze:Trochę infantylne te Strachy, ale i tak brzmią świetnie.
Mają mój głos.
To nie słuchaj tyle Radia Zet.EVENo pisze:Blada wciąż mi się nie znudziła, a powinna po tak długim czasie.
To jest właśnie wybitnie dziwne, że RMF promował Siedem, teraz Zetka Bladą, a najbardziej przebojowy Pielgrzym został całkowicie zignorowany przez stacje komercyjne.8azyliszek pisze:To nie słuchaj tyle Radia Zet.EVENo pisze:Blada wciąż mi się nie znudziła, a powinna po tak długim czasie.Podobno tam ciągle leci.
Nie słyszałem jeszcze.Tomekk pisze:Muniek śpiewa - "trzeba się spieszyć, bo wszyscy umierają".
Albo wypadł.EVENo pisze:Zdaje się, że Chris Cornell trochę zwolnił z tym spadaniem
Zapewne, pozostało 9 oczek tylko do wylotuEVENo pisze:Zdaje się, że Chris Cornell trochę zwolnił z tym spadaniem
Dla mnie to nie amatorszczyzna.słoik pisze:Nie słyszałem jeszcze.Tomekk pisze:Muniek śpiewa - "trzeba się spieszyć, bo wszyscy umierają".
Z Listy podoba mi się Alison Moyet,intryguje ciągle Hey.
Ale, jak powiedziano, to amatorszczyzna i ignorancja.
Tak naprawdę to nie przypuszczam. Raczej zabraknie Przybysz i Tworzywa.FOXD pisze:Zapewne, pozostało 9 oczek tylko do wylotu![]()
Jemu chodziło chyba, że amatorsko ocenia.Tomekk pisze:Dla mnie to nie amatorszczyzna.
Mnie ciemna chmura ominęła. A ominęły Cię bardzo dobre Strachy i jeszcze lepszy T.Love1981 pisze: Wyszło słońce! Ale ze wschodu zbliża się wielka ciemna chmura, oj, będzie lało.
I tak czekam na "Mississippi w ogniu".Tomekk pisze:Mnie ciemna chmura ominęła. A ominęły Cię bardzo dobre Strachy i jeszcze lepszy T.Love1981 pisze: Wyszło słońce! Ale ze wschodu zbliża się wielka ciemna chmura, oj, będzie lało.
Ty lepiej oglądaj mecz, a nie uskuteczniasz spiskowe teorie dziejów8azyliszek pisze:Smutne jest to, ze nikt Dr Misia nie puszcza, bo Episkopat nie pozwala.
mnie znudziło się już jakieś pół roku temu1981 pisze:I tak czekam na "Mississippi w ogniu