Czyżby nic z poczekalni nie awansowało do Top 30?
Katie chyba jest na to zbyt słaba, reszta też raczej nie ma szans.
Jedyny pewny typ na debiut w Top 30 to Depesze.
Tomekk pisze:skąd ta pewność co do słabego Oldfielda?
T.Love - kolejny bardzo dobry singiel. Można? Można!
Oldfield genialny i nie wierzę, że się nie załapie. Raczej bym się bał o Hotów.
Będą trzy pominięcia.
A T.Love faktycznie dobre. Znacznie lepsze od Wawy.
zbyszu pisze:Już PanMarku mówił po 9.00, że niezły ruch w głosowaniu od rana. A DM premierowo zagrano dziś po północy. Chyba p. Bugalski w swojej Audycji.
Zaraz po wiadomościach. Przedpremierowo, Trójka pierwsza w Juropie.
Anna Maria Jopek będzie w katowickim NOSPR w kwietniu. To aktualnie jedna z najlepiej nagłośnionych sal koncertowych w Europie. Polecam. Na Annę Marię zawsze....
temik3 pisze:Na pewno mamy trzy nowości i trzy na pewno z pominięciem. Raczej więcej nie widzę, chociaż po takim awansie ABC nie można wykluczyć dziwnego ruchu.
Po co tak pokrętnie pisać? Każdy moze sobie zajrzeć w utwory do głosowania i wypisywać takie "prorockie" wizje
EVENo pisze:drugiego singla i na początku brzmi, jakby mieli pomysł, ale z czasem jakimś cudem okazuje się, że nie mieli go w ogóle. W złym kierunku ten hepised poszedł.
Jeszcze nie słyszałem, więc nie wiem w jakim kierunku poszli. W każdym razie nie mam nic przeciwko, gdyby poszli, bo nie uważam wcale, że zespół musi trzymać się kierunku w klapkach na oczach.
Chwila prawdy dla nagich - już niebawem.
Ciekawe gdzie wylądują Depesze. Moim zdaniem głównie to zależy od mobilizacji fanów. Na dziś - od niczego więcej.
Dla mnie dwa odsłuchy to jeszcze mało, chociaż jest na duży plus i pewnie za tydzień sam oddam głos na utwór DM.
obserw99 pisze:Anna Maria Jopek będzie w katowickim NOSPR w kwietniu. To aktualnie jedna z najlepiej nagłośnionych sal koncertowych w Europie. Polecam. Na Annę Marię zawsze....
Ja też myślałem, że zawsze. Ale jeżeli cała płyta jest taka marna jak ten kawałek to chyba nie. A w Toruniu też będzie - w marcu.
Pominięcia, bez względu ile ich będzie, to raczej jest szansa, że będą na jakimś sensownym poziomie. Ale już awanse z poczekalni, to same koszmarki. Stąd dobrze, aby owe awanse wyparły inne koszmary z TOP30, a nie czasem dobre kwałki.
zbyszu pisze: Po co tak pokrętnie pisać? Każdy moze sobie zajrzeć w utwory do głosowania i wypisywać takie "prorockie" wizje
A co tu jest pokrętnego, czyste dywagacje i przypuszczenia odnośnie poprzednich dokonań poszczególnych wykonawców. Chyba raczej nie biorę pod uwagę tych, którzy nawet nie zblizyli się do Szczęśliwej 13/.