cała nowa płyta Julii jest świetna. Powinna już zawsze śpiewać po polsku1981 pisze:Ta ram, ta ram, ta ram tam tam.

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
cała nowa płyta Julii jest świetna. Powinna już zawsze śpiewać po polsku1981 pisze:Ta ram, ta ram, ta ram tam tam.
Za bardzo popowy jest.Tomekk pisze:szkoda, że lady się nie podoba ten utwór.
Owszem. Mnie chodziło bardziej o to, żebyśmy nie traktowali tych wyników śmiertelnie poważnie.czesio1 pisze: Oczywiście, że zabawa ale w głosowanie i słuchanie rzeczywistych ulubionych kawałków a nie zabawa w politykę.
a co to w ogóle za zarzut? pop z definicji musi być zły?lady pisze:Za bardzo popowy jest.
Baron lubi "The Valley ...", Niedźwiedź "Drive", a ja "No Good Place For The Lonely"
To ja idę za Niedźwiedziem.lady pisze: Baron lubi "The Valley ...", Niedźwiedź "Drive", a ja "No Good Place For The Lonely"Ale on ma 8 minut i nie wiem czy go wrzucą.
Hmm, owszem takich top-ów jak obecnie nie było za czasów słusznie minionych (PRL), bo i sama lp3 borykała się z wieloma ograniczeniami. Uwżam jednak, że gdyby przed rokiem 90-tym była możliwość dla TWC i PTWC, takie akcje miałyby miejsce niezależnie od upodobań wielu. Po raz kolejny można by mnożyć szerekg akcji w różnych obszarach trójkwej aktywności, gdzie tkwe "protesty", "dezaprobaty" miały miejsceczesio1 pisze:Oczywiście, że zabawa ale w głosowanie i słuchanie rzeczywistych ulubionych kawałków a nie zabawa w politykę.dannar pisze:To ja może przypomnę naczelną zasadę obowiązującą na topie:czesio1 pisze:Top to nie miejsce na takie akcje.
To tylko zabawa
Niedźwiedź też lubi "No Good..." Poznałem ten utwór dzięki jego prywatnej liście. WARTO BYŁOlady pisze: Baron lubi "The Valley ...", Niedźwiedź "Drive", a ja "No Good Place For The Lonely"Ale on ma 8 minut i nie wiem czy go wrzucą.
Jeszcze do niedawna byłem nauczycielem. Ale zmieniłem właśnie pracę.dannar pisze:BTW, mamy tu jakichś szefów albo nauczycieli?
W przypadku Joe to poważny zarzut, jako że znany jest raczej z bardziej bluesowych, czy bluesrockowych utworów.Tomekk pisze: a co to w ogóle za zarzut? pop z definicji musi być zły?
Szkoda1981 pisze:Jeszcze do niedawna byłem nauczycielem. Ale zmieniłem właśnie pracę.dannar pisze:BTW, mamy tu jakichś szefów albo nauczycieli?
Czy to była dobra zmiana?1981 pisze:Jeszcze do niedawna byłem nauczycielem. Ale zmieniłem właśnie pracę.dannar pisze:BTW, mamy tu jakichś szefów albo nauczycieli?
Dobrze grają, polać im~!jerzyko70 pisze:Największy koszmar teraz leci
O, tego nie wiedziałam. Czyli jest szansa, że wrzucą go do zestawudannar pisze: Niedźwiedź też lubi "No Good..." Poznałem ten utwór dzięki jego prywatnej liście. WARTO BYŁO
Wypada tylko poprzeć słuszność ocenyjerzyko70 pisze:Największy koszmar teraz leci
Popieram i poproszę Coldplay do Top 10.1981 pisze:Dobrze grają, polać im~!jerzyko70 pisze:Największy koszmar teraz leci
Na razie mi dobrze, nie narzekam. Co nie znaczy, że nie brakuje mi atmosfery z mojej szkoły...barb42 pisze:Czy to była dobra zmiana?1981 pisze:Jeszcze do niedawna byłem nauczycielem. Ale zmieniłem właśnie pracę.dannar pisze:BTW, mamy tu jakichś szefów albo nauczycieli?
ja tez poprosze top10Tomekk pisze:Popieram i poproszę Coldplay do Top 10.1981 pisze:Dobrze grają, polać im~!jerzyko70 pisze:Największy koszmar teraz leci