kajman pisze:Smolik to raczej pewniak, poza tym stawiałbym na kogoś z dwójki Skunk i a-ha (oby to drugie to ilość koszmarow na liście pozostanie niezmieniona).
Jeśli była mowa o szczególnych okolicznościach, to Skunk raczej pójdzie mocno w górę po tym występie na żywo u Piotra Barona.
kajman pisze:Ciekawe kto go zorganizuje? bobby-x? I czy przyjedzie wtedy na sobotę wieczór?
Organizacja zdalna, to dobry pomysł, posiedzę z Wami do 23:00, potem włażę z rodziną na Tarnicę a o 5:00 rano powrót do Wawki, zahaczamy jeszcze o Świętokrzyskie, jakie to piękne województwo a tak mało znane turystycznie, jesteśmy totalnie zauroczeni największe wrażenie hmm myślę, myślę, tak zamek Krzyżtopór ale także takie świetne pierdoloty jak labirynt w kukurydzy, takie proste ale genialne.
kajman pisze:Ciekawe kto go zorganizuje? bobby-x? I czy przyjedzie wtedy na sobotę wieczór?
Organizacja zdalna, to dobry pomysł, posiedzę z Wami do 23:00, potem włażę z rodziną na Tarnicę a o 5:00 rano powrót do Wawki, zahaczamy jeszcze o Świętokrzyskie, jakie to piękne województwo a tak mało znane turystycznie, jesteśmy totalnie zauroczeni największe wrażenie hmm myślę, myślę, tak zamek Krzyżtopór ale także takie świetne pierdoloty jak labirynt w kukurydzy, takie proste ale genialne.
Krzyżtopór w Ujeździe - rewelazcja, Jaskinia Raj w Chęciny też rewelka.
Sundrajta pisze:To jeszcze na koniec odrobinę prywaty, bo idę oglądać mecz Polaków z Serbami: Zapraszam chętnych do typowania w Znawcy Euro Hanball - POLSKA 2016 na forum mycharts.pl
No sorry ale po pierwsze nie lubię Hanball, po drugie dopóki abd3mz nie powie mi czemu się zresetował na tym forum to tam się nie zaloguję (nie będę pisał).
Agencja ratingowa, to coś w rodzaju firmy konsultingowej czy doradczej w sferze politycznej, ekonomicznej i gospodarczej. Zajmują się analiza różnych parametrów, tendencji, zdarzeń, planów etc. danego kraju i na tej podstawie wystawiają w/g przyjętych kategorii wiarygodność tego kraju. Przekłada się to zarówno na kurs walut, ale przede wszystkim możliwości inwestycyjne w danym kraju. Wszystko ma przełożenie na kondyncję finansową, a co za tym idzie gospodarczą tego kraju. Jak wiadomo społeczeństwo takiego kraju także. Przykład Rosji w ostatnich dwóch latach, gdzie ratingi spadły do niemial smieciowych pokazuje, że bardzo szybko zachodzą takie procesy jak ograniczenie kretdytów, inwestycji, wzrost inflacji, problemy z towarami itp; )
FF za nisko i szkoda spadku. Ale trzeba przyznać, że faza od poz. 30 bardzo dobra (poza dabrowska)
Niestety na a-ha się skończyła
Ostatnio zmieniony pt sty 15, 2016 9:25 pm przez FOXD, łącznie zmieniany 2 razy.
Hej, czy możecie mi napisać, co było na 30.?
P.S. Jest takie opóźnienie (przynajmniej u mnie) w streamingu, że zobaczyłem wpis EVENo jakieś 30 sekund przed informacją o A-Ha w radiu.
prz_rulez pisze:Hej, czy możecie mi napisać, co było na 30.?
P.S. Jest takie opóźnienie (przynajmniej u mnie) w streamingu, że zobaczyłem wpis EVENo jakieś 30 sekund przed informacją o A-Ha w radiu.
Też słucham w Internecie. Na 30. nowość, Chris Cornell.
prz_rulez pisze:Hej, czy możecie mi napisać, co było na 30.?
Kiedy Niedźwiedź dziś puścił "Forest Fire", to z początku pomyślałem, że brzmi jak "I followed you back home", ale rychło zrozumiałem swoją pomyłkę. Tyle, że następny utwór też brzmiał jak "I followed you back home" i tym razem to już faktycznie była Eliot Sumner.
A to a-ha to brzmi jak jakieś (że tak powiem) "elektroretro" - gdybym usłyszał to dwadzieścia lat temu, to bym stwierdził, że straszna kicha, a dziś potrąca jakąś sentymentalną strunę.
kajman pisze:Smolik to raczej pewniak, poza tym stawiałbym na kogoś z dwójki Skunk i a-ha (oby to drugie to ilość koszmarow na liście pozostanie niezmieniona).
Jeśli była mowa o szczególnych okolicznościach, to Skunk raczej pójdzie mocno w górę po tym występie na żywo u Piotra Barona.
bobby-x pisze:No sorry ale po pierwsze nie lubię Hanball, po drugie dopóki abd3mz nie powie mi czemu się zresetował na tym forum to tam się nie zaloguję (nie będę pisał).
Ja Ci mogę powiedzieć. Ze względu na chamskie zachowanie ówczesnego Admina (zresztą nie tylko on wtedy odszedł). Ale teraz Adminem jest tam ku3a i jest znaqcznie przyjemniej.