No ja też pewnie niedługo będę musiała mniej aktywnie słuchać już do końcakrysiron pisze: Ja niestety za jakaś godzinę z kawałkiem odchodze od forum, ale niech lepiej będą pod koniecchoć oczywiscie bez przesady, bo jest wiele cudownych piosenek różnych wykonawców
XVIII Top Wszech Czasów
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Regulamin forum
Zakaz publikowania zamieszczonych tu danych gdziekolwiek bez wyraźnej zgody Administracji Forum! Zamieszczone dane są wyłącznie do prywatnego użytku zarejestrowanych tu uczestników.
Zakaz publikowania zamieszczonych tu danych gdziekolwiek bez wyraźnej zgody Administracji Forum! Zamieszczone dane są wyłącznie do prywatnego użytku zarejestrowanych tu uczestników.
- zielonakoniczynka
Re: XVIII Top Wszech Czasów
Witaj anowikoanowika pisze:Król Dave na plaży ... nie wiem, co na to Martyr, ale dla mnie to też "definicja"
nie do końca wiem co masz na myśli? Że "Enjoy..." to wizytówka DM?
P.S. Od dawna sie zabieram żeby do Ciebie napisać, może w końcu w najbliższym czasie to zrobię
- Piotr
- Rzecznik Administratora
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 24.04.1982
Nigdy w niej - tej dziesiatce - nie byl. Rok temu byla pozycja najwyzszasemuś pisze:Utwór na pierwszą dzisiątkę.
Każdy kolejny utwór po Zepach brzmi mi bladziej od swojego poprzednika.
i znowu o brudnych dworcach...
-
prz_rulez
- Listy Przebojów Trójki słucham od: *1999 - †2020
- Kontakt:
Mam pytanie... czy ktoś tutaj utożsamia się z tym utworem?
Ja nie ukrywam, że w moim przypadku "ciągle chcę zasypiać w niej i budzić się" nie jest niestety zdaniem prawdziwym.
Ja nie ukrywam, że w moim przypadku "ciągle chcę zasypiać w niej i budzić się" nie jest niestety zdaniem prawdziwym.
Koleżanka mnie zaszlachtuje jak nie przyjdę na jej urodzinyzielonakoniczynka pisze:No ja też pewnie niedługo będę musiała mniej aktywnie słuchać już do końcakrysiron pisze: Ja niestety za jakaś godzinę z kawałkiem odchodze od forum, ale niech lepiej będą pod koniecchoć oczywiscie bez przesady, bo jest wiele cudownych piosenek różnych wykonawców
No, ale zobaczymy...
he he a w Kutnie też odnowili?Vinyl84 pisze:Polska... Niestety ciągle aktualna... Dobrze, że choć dworce odnowili![]()
![]()
- albarn
- Listy Przebojów Trójki słucham od: wiosna 2007
- Kontakt:
Nie słuchaj słoika, wkręcamisiek230688 pisze:Ale pomogłeś
Ciekawe, jakie jest kryterium miejsca, kiedy dwie piosenki mają tyle samo głosów... Na dalszych miejscach przecież różnice są minimalne. No i ciekawe, czy są utwory bez ani jednego głosu.
Czy ktoś zna jakiś sposób, żeby skupić się na robieniu zadań domowych, a nie na słuchaniu? Od początku Topu usiłuję i nadal nie mam nic zrobione.
Czy ktoś zna jakiś sposób, żeby skupić się na robieniu zadań domowych, a nie na słuchaniu? Od początku Topu usiłuję i nadal nie mam nic zrobione.
- Miszon
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 640
- Kontakt:
Najlepszy przepis na piosenkę, która będzie w TW - napisać o brudnych dworcach?1981 pisze:i znowu o brudnych dworcach...
Bo przecież za 10 lat też się to nie zmieni.
Hiperłącze wlazło mi na excela, zawiesiło go i skasowało dwie godziny zapisów. Dlatego dopiero teraz podsumowanie piątej gadziny.
1. 116 DEEP PURPLE — Perfect Strangers
2. 113 THE DOORS — The End
3. 107 TSA — 52
4. 101 KULT — Do Ani
5. 88 THE BEATLES — Hey Jude
6. 82 SIMON & GARFUNKEL — The Sounds of Silence
7. 77 DŻEM — Wehikuł czasu
8. 66 AYA RL — Skóra
9. 60 MICHAEL JACKSON — Billie Jean
1. 116 DEEP PURPLE — Perfect Strangers
2. 113 THE DOORS — The End
3. 107 TSA — 52
4. 101 KULT — Do Ani
5. 88 THE BEATLES — Hey Jude
6. 82 SIMON & GARFUNKEL — The Sounds of Silence
7. 77 DŻEM — Wehikuł czasu
8. 66 AYA RL — Skóra
9. 60 MICHAEL JACKSON — Billie Jean
No mnie jakoś też. Ale jeszcze co najmniej 2 Zepepliny i Pinków trochęGary pisze:Każdy kolejny utwór po Zepach brzmi mi bladziej od swojego poprzednika.
Ostatnio zmieniony ndz sty 01, 2012 4:32 pm przez FOXD, łącznie zmieniany 1 raz.
- zielonakoniczynka
Nie ma co denerwować koleżankikrysiron pisze: Koleżanka mnie zaszlachtuje jak nie przyjdę na jej urodzinyI tak zaproszony byłem na 14-15
Ostatnio zmieniony ndz sty 01, 2012 4:33 pm przez zielonakoniczynka, łącznie zmieniany 1 raz.
-
prz_rulez
- Listy Przebojów Trójki słucham od: *1999 - †2020
- Kontakt:
Mam jednak nadzieję, że się mylisz. Wydaje mi się ,że już jest lepiej. Niestety, bardziej z "urzędu" niż "oddolnie". Ale jakieś postępy widać.Miszon pisze:Najlepszy przepis na piosenkę, która będzie w TW - napisać o brudnych dworcach?1981 pisze:i znowu o brudnych dworcach...
TomaszBr pisze:Ciekawe, jakie jest kryterium miejsca, kiedy dwie piosenki mają tyle samo głosów... Na dalszych miejscach przecież różnice są minimalne. No i ciekawe, czy są utwory bez ani jednego głosu.
Nie da się. Ja odpuściłam dzisiaj naukę!
Dla równowagi teraz powinno być Waterloo Sunset< no chyba że Poczekalnia PKP1981 pisze:i znowu o brudnych dworcach...
- albarn
- Listy Przebojów Trójki słucham od: wiosna 2007
- Kontakt:
I to się nazywa właśnie "ponadczasowość"Miszon pisze:Najlepszy przepis na piosenkę, która będzie w TW - napisać o brudnych dworcach?
Nie szkodzi. Grzecznie poprosiłem na wypadek jakbyś zapomniałkajman pisze:Hiperłącze wlazło mi na excela, zawiesiło go i skasowało dwie godziny zapisów. Dlatego dopiero teraz podsumowanie piątej gadziny.
-
JaceK
- woźny-konserwator
- Kontakt:
Kod: Zaznacz cały
36 37 11 30
PINK FLOYD — Time
1973 The Dark Side of the Moon
‘09: 68 ‘08: 30 ‘07: 35 ‘06: 39 ‘05: 43 ‘04: 64 ‘03: 72 ‘02: 76 ‘94: 82 ‘83: 62
Podsumowanie XVIII Topów: 529 pkt miejsce: 66Re: XVIII Top Wszech Czasów
sypie... 
No to się zaczyna. Oby nie serią!!!!
No i są pierwsze Pinki
Wynik typowania w tej godzinie 5 na 6 
Ostatnio zmieniony ndz sty 01, 2012 4:34 pm przez FOXD, łącznie zmieniany 1 raz.
- zielonakoniczynka
Oho.... 
Nigdy na poważnie nie myślałem o emigracji>prz_rulez pisze:Mam pytanie... czy ktoś tutaj utożsamia się z tym utworem?