na szczęście przed nami jeszcze Sułtanikajman pisze:Słabiutki kawałek Straitsów (tylko ten Sting na początku dobrze brzmi). Dużo lepiej wyszła polska wersja w wykonaniu Plastic.
XIX Top Wszech Czasów
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Regulamin forum
Zakaz publikowania zamieszczonych tu danych gdziekolwiek bez wyraźnej zgody Administracji Forum! Zamieszczone dane są wyłącznie do prywatnego użytku zarejestrowanych tu uczestników.
Zakaz publikowania zamieszczonych tu danych gdziekolwiek bez wyraźnej zgody Administracji Forum! Zamieszczone dane są wyłącznie do prywatnego użytku zarejestrowanych tu uczestników.
Re: XIX Top Wszech Czasów
Wydaje mi się, że nie widziałem. Warto?anowika pisze:najlepszy videłokil everi to wycie
- Carlit
- Listy Przebojów Trójki słucham od: marzec 1983
- Kontakt:
Bo Radio Maryja to jest bardzo fajna stacja (i dają tam nieraz fajną muzykę). Zaraz po Programie Trzecim oczywiścieprz_rulez pisze:Już po spacerze i przy teleodbiorniku.
Podzielę się ciekawostką - na spacer wziąłem sobie komórkę, by jeszcze przez chwilę posłuchać topu i niechcący przełączyła mi się stacja. Na niej zaś leciały jakieś bałkańskie rytmy po serbsku. Byłem ciekaw, cóż to za fantastyczna stacja i co się okazało? Było to Radio MaryjaJak widać nawet tam mogę usłyszeć coś, co mi się spodoba
Największe piksele ever:)słoik pisze:Wydaje mi się, że nie widziałem. Warto?anowika pisze:najlepszy videłokil everi to wycie
Money For Nothing
cudowne dźwięki!!!
uła uła!!!
Jeszcze tylko kilka miesięcy i pewnie usłyszy się w Polsce w Łodzi.
Wprawdzie bez Stinga ale co tam.
uła uła!!! Do spotkania się, anowiko
Jeszcze tylko kilka miesięcy i pewnie usłyszy się w Polsce w Łodzi.
uła uła!!! Do spotkania się, anowiko
-
semuś
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 2006
- Kontakt:
W latach 80 to był szczyt technologiczny.słoik pisze:Wydaje mi się, że nie widziałem. Warto?anowika pisze:najlepszy videłokil everi to wycie
-
prz_rulez
- Listy Przebojów Trójki słucham od: *1999 - †2020
- Kontakt:
Ale fajna muzycznie czy fajna tematycznie?Carlit pisze: Bo Radio Maryja to jest bardzo fajna stacja (i dają tam nieraz fajną muzykę). Zaraz po Programie Trzecim oczywiścieI piszę to całkiem poważnie.
- bobby-x
- Listy Przebojów Trójki słucham od: czerwiec 1983
54 24 18 WHAT A WONDERFUL WORLD ^ LOUIS ARMSTRONG -30 1968 19 w '00 '01
- jollyroger72
- Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 176
Grzeszysz, kajmanie, grzeszyszkajman pisze:Słabiutki kawałek Straitsów (tylko ten Sting na początku dobrze brzmi).
-
jedrzej2012
Armstrong największy spadek! -30.
- zielonakoniczynka
Błagam, nie straszcie mnie Sułtanami, bo myślałam, że tylko Bracia mnie jeszcze tylko czekają.
I byłbym w tym krytykującym tłumie.albarn pisze:Tu się nie zgodzę. W notowaniu z 1994 roku były m.in. Everybody Hurts, Losing My Religion, Smells, November Rain, Moja i Twoja nadzieja - dziś klasyka, ale wtedy kawałki sprzed 2-3 lat. Pewnie były krytykowane tak jak Adela - "jakaś Nirvana, Hey, kto będzie o nich pamiętał za dziewiętnaście lat".
Ważne, że uderza.krysiron pisze:Chyba ten syntezator gitarowy:)
Ja też.albarn pisze:i Brothers na pierwszym
Mhm, też byłbym bardzo ciekaw Straitsów w wersji Gotye...
Louis Armstrong, ależ spadek
.
WHAT A WONDERFUL WORLD znaczny spadek
, taki klasyk powinien z urzędu mieć miejsce w top 30 
-
misiek230688
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1994
Nigdy w życiu , gotje by spłonął na stosie
- Neo01
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1997
Piękny Świat - na chwilę zamykam wirtualny świat i zamykam oczy.
- Emilia
- Listy Przebojów Trójki słucham od: Jesieni 2008
Kajman nie grzeszy, bo nie wierzy.jollyroger72 pisze:Grzeszysz, kajmanie, grzeszyszkajman pisze:Słabiutki kawałek Straitsów (tylko ten Sting na początku dobrze brzmi).
- jollyroger72
- Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 176
Pierwszy wypadek z ubiegłorocznej pięćdziesiątki.jedrzej2012 pisze:Armstrong największy spadek! -30.
Za Jego czasów ten świat rzeczywiście mógł się wydawać piękny. Teraz się stacza na samo dno... Niestety
- Ratty
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 2002
Semuś! Ta piosenka jest dla Ciebie!!!!
I love you!
I love you!
Pięćdziesiąt lat śpiewania i grania, a Satchmo musiał być zapamiętany tylko z utworu do kotleta.
-
falcoeagle
- Listy Przebojów Trójki słucham od: czasu do czasu
Umysł ścisły?Brian pisze:"Jestem, jaki jestem".![]()
No akurat z tej czwórki ten utwór jest najlepszy, ale tylko w wersji studyjnej.słoik pisze:Adele ma wspaniałe "Chasing Pavements", "Rolling in the Deep". porywające "Set Fire to the Rain", czemu więc ta łzawinka robi taką karierę.
Nie lubię tego Armstronga. Ale scoverowany całkiem nieźle brzmi.
-
semuś
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 2006
- Kontakt:
Jest Toficzek !!! (Bang, Bang, Bang !!!)Ratty pisze:Semuś! Ta piosenka jest dla Ciebie!!!!
I love you!
Spore zamieszanie i zmiany na TOPie wprowadziłby zupełnie nowy system głosowania. Niech to będzie napisana aplikacja przez mądre informatyczne głowy, gdzie każdy będzie mógł wpisać nazwę wykonawcy oraz tytuł piosenki.
Jeśli nazwa się powtórzy przy innym użytkowniku to niech system odpowiednio to porówna i zaliczy drugi głos dla tego samego kawałka (wiadomo, że ludzie czasami błędnie znają tytuły).
Głosować można by było tylko na kawałki chociaż raz zagrane w Trójce.
Dzięki takiemu zabiegowi nie mielibyśmy takich rzeczy jak wypadające kawałki z zestawienia. No bo dlaczego wyleciało "Black" Pearl Jam a nie "Brothers In Arms" Dire Straits?
Tworzymy TOP dinozaurów, czy może lepiej aby było to zestawienie zmieniające się wraz ze zmianą pokolenia słuchającego radia?
Jeśli nazwa się powtórzy przy innym użytkowniku to niech system odpowiednio to porówna i zaliczy drugi głos dla tego samego kawałka (wiadomo, że ludzie czasami błędnie znają tytuły).
Głosować można by było tylko na kawałki chociaż raz zagrane w Trójce.
Dzięki takiemu zabiegowi nie mielibyśmy takich rzeczy jak wypadające kawałki z zestawienia. No bo dlaczego wyleciało "Black" Pearl Jam a nie "Brothers In Arms" Dire Straits?
Tworzymy TOP dinozaurów, czy może lepiej aby było to zestawienie zmieniające się wraz ze zmianą pokolenia słuchającego radia?