Regulamin forum
Zakaz publikowania zamieszczonych tu danych gdziekolwiek bez wyraźnej zgody Administracji Forum! Zamieszczone dane są wyłącznie do prywatnego użytku zarejestrowanych tu uczestników.
Anvil pisze:Mi się podobają te wstawki, odrobina odświeżenia w tej totalnie skostniałej liście.
Podpisuję się obiema ręcyma - pomimo zmiany z 33 na 50 głosów Top wciąż jest solidnie zabetonowany, wstawki zdecydowanie na plus.
Też mi się podobają. A co do zabetonowania - to top wszechczasów. Trudno, aby się zmieniał co roku. Choć nieco niepokoi może mała ilość nowszych utworów, ale liczę że to będzie się powoli zmieniać.
Na 500.miejscu są "Tańczące Eurydyki".
Perfect Strangers zamiast "The end" w top 50, ale to tak jak tamten utwór debiut w Top 50.
SzPal coraz lepiej, Losing my religion nic nie straci.
Na 50.miejscu, za nisko "With or without you".
jedrzej2012 pisze:Metz się znów pomylił, Niedźwiecki doprowadził top nie do 65. tylko do 67.miejsca.
Skoro Mec zaczął od 66, to Niedźwiedź musiał skońcyć na 65. Proste?
I chyba Niedźwiedź się pomylił, bo jestem prawie pewien, że mówił o dwóch Doorsach w topie. Ale to cieszy się, że Koniec został (i kilka innych osób, które powiadomiłem na PW też).
kajman pisze: No i obiektywnie muszę stwierdzić, że trzeba do zestawu dodać po 30 Crimsonów i KateBushów, bo są to obiektywnie lepsze utwory niż 99% tego co jest w zestawie do głosowania.
Całą tą 60-tkę zmieścił byś w swojej 100-tce?
Jakby poza tym co jest teraz nic nie dodano to pewnie tak (no może z Kate trochę przesadziłem).
zielonakoniczynka pisze: Ja się chyba w tym Topie nie wyrobię
Ale do 900 dociągniesz .
Gdybym przychodziła na polski Top, to może i bym miała lepsze moce przerobowe Ale nie przepadam jakoś szczególnie za polskimi wykonawcami, więc tak to wychodzi...
New Year's Day - U2 * I taki kawałek tylko na 317 miejscu (choć to i tak lepiej niż tysięczne GS)! Nie ma sprawiedliwości na tym Topie (i zerwał mi się net na kilkanaście minut, na potwierdzenie mych słów zapewne)!
1. THE DOORS — The End
2. SINÉAD O’CONNOR — Nothing Compares 2 U
3. DIRE STRAITS — Money for Nothing
4. QUEEN — The Show Must Go On
5. METALLICA — The Unforgiven
6. BOB DYLAN — Knockin’ on Heaven’s Door
7. MAREK GRECHUTA — Dni, których nie znamy
8. BRUCE SPRINGSTEEN — Streets of Philadelphia
1. The End - The Doors
2. The Unforgiven - Metallica
3. Nothing Compares 2 U - Sinead O'Connor
4. The Show Must Go On - Queen