Regulamin forum
Zakaz publikowania zamieszczonych tu danych gdziekolwiek bez wyraźnej zgody Administracji Forum! Zamieszczone dane są wyłącznie do prywatnego użytku zarejestrowanych tu uczestników.
kapitanBOMBA pisze:
Po prostu niektore rzeczy albo sa obiektywnie slabe (tak jak np Flojdzi) albo obiektywnie dobre (jak oba powyzsze dziela) takze kwestia kultury nie ma tu nic do rzeczy, to sa fakty
Może trzeba rozważyć bana?
Nie no, czemu? Pośmiejmy się jeszcze
najbardziej ograny Grechuta, rzaaal ;___;
Ostatnio zmieniony czw sty 01, 2015 3:26 pm przez Lemmy, łącznie zmieniany 1 raz.
A Stationary Traveller i Always look on the bright side of life?
Tylko November Rain z Guns n' Roses, nie wróci Sweet child o' mine i cover Dylana, ale ja się cieszę, że chociaż jest oryginał, utrzymuje najwyższą pozycję. Wolę oryginał, Guns n' Roses grają w komercyjnych rozgłośniach, ja tam wolę inaczej, aczkolwiek cover to niezły rockowy pazur.
Philadelphia, Strangersi się jakoś trzymają.
Ostatnio zmieniony czw sty 01, 2015 3:29 pm przez jedrzej2012, łącznie zmieniany 2 razy.
Z Queenów to wolałbym żeby wyżej był "Innuendo" niż "Show", ale dobrze, że oba są w topie.
Bob Dylan pięknie. O i Marek też, choć już nie robi na mnie takiego wrażenia jak kiedyś ten utwór.
kapitanBOMBA pisze:
Po prostu niektore rzeczy albo sa obiektywnie slabe (tak jak np Flojdzi) albo obiektywnie dobre (jak oba powyzsze dziela) takze kwestia kultury nie ma tu nic do rzeczy, to sa fakty
kapitanBOMBA pisze:
po prostu padłam
ale fora mają to do siebie, że bawią czasem też
Cześć Wszystkim. Szczęśliwego Nowego Roku!
Słucham od ok 10:00, a dopiero teraz mam czas, żeby się przywitać. Nadrabiam zaległości w czytaniu wątku i dopiero zobaczyłam, że The Cure wrócił z Lullaby do Topu Radość niezmierna z takiego powrotu.
Po co tego paralite Muranke wysylaja na jakiekolwiek miedzynarodowe zawody. Dylan dobry, Grechuta slaby jak wszystkie polskie kompozycje w topie wszechczasow. Do krajowego z tym dziadostwem.
Ostatnio zmieniony czw sty 01, 2015 3:32 pm przez kapitanBOMBA, łącznie zmieniany 1 raz.
kapitanBOMBA pisze:Po co tego paralite Muranke wysylaja na jakiekolwiek miedzynarodowe zawody. Dylan dobry, Grechuta slaby jak wszystkie polskie kompozycje w topie wszechczasow. Do krajowrego z tym dziadostwem.
Moja V godzina (bardzo mocne kawałki)
1 Adele - SOMEONE LIKE YOU (live)
2 Peter Gabriel & Kate Bush - DON'T GIVE UP
3 The Rolling Stones - ANGIE
4 Eric Clapton - TEARS IN HEAVEN
5 Joy Division - LOVE WILL TEAR US APART
6 AC/DC-THUNDERSTRUCK
7 Metallica - MASTER OF PUPPETS
8 Iron Maiden - FEAR OF THE DARK
1. METALLICA – Master of Puppets
2.DIRE STRAITS – Money for Nothing
3.JOY DIVISION – Love Will Never Tear Us Apart