a ja czekam na tradycyjny hejt Kajmana przy Nie pytaj o Polskępiotr1990 pisze:ale jak były DD to zajrzałem czy będzie obowiązkowy hejt kajmana.
9. Polski Top Wszech Czasów (3 maja 2016)
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Regulamin forum
Zakaz publikowania zamieszczonych tu danych gdziekolwiek bez wyraźnej zgody Administracji Forum! Zamieszczone dane są wyłącznie do prywatnego użytku zarejestrowanych tu uczestników.
Zakaz publikowania zamieszczonych tu danych gdziekolwiek bez wyraźnej zgody Administracji Forum! Zamieszczone dane są wyłącznie do prywatnego użytku zarejestrowanych tu uczestników.
Re: 9. Polski Top Wszech Czasów (3 maja 2016)
- barb42
- Listy Przebojów Trójki słucham od: odkąd pamiętam
Ale dlaczego ma leżeć? Dla niektórych już jest historią, mocno osadzoną w ich życiu, nie do zapomnienia na całe życie.czesio1 pisze:Nikt tak nie twierdzi adameria. Ale to jest Top Wszech Czasów a nie Top poprzedniego roku. Trzeba żeby dany kawałek odleżał gdzieś na półce żeby sprawdzić jego wartość w historii.
Tekst "Dni, których nie znamy" jest nihilistyczny.FOXD pisze:dawaj ten "hejt" popolemizujemsłoik pisze:To ja teraz pozwolę sobie na falę hejtu.
- EVENo
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 2014
- Kontakt:
+1 (znowu)barb42 pisze:Ale dlaczego ma leżeć? Dla niektórych już jest historią, mocno osadzoną w ich życiu, nie do zapomnienia na całe życie.czesio1 pisze:Nikt tak nie twierdzi adameria. Ale to jest Top Wszech Czasów a nie Top poprzedniego roku. Trzeba żeby dany kawałek odleżał gdzieś na półce żeby sprawdzić jego wartość w historii.
-
wzorowezero
- Listy Przebojów Trójki słucham od: Gdzieś od 2012 roku
To jest dowód na to, że XXI wiek ma swoje skarby w muzyce. Pośród tego, co obecnie jest grane, udaje się wyłowić perełki. To jest fajneadameria pisze:W każdym razie, na pohybel wszelakim hejterom "Wojenki"... bardzo cieszę się, że ten utwór zadebiutował i to tak wysoko.
To tylko świadczy o tym, że polska muzyka nie kończy się na Niemenach, Grechutach, Breakoutach,
nie kończy się na Dżemach, Republikach i Kultach.
Szkoda, że w setce nie znalazło się miejsce dla Houka, Wilków dwóch Luxtorpedy i Spytaj milicjanta Dezertera,
ale co robić... jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma.
Do przeczytania, a z niektórymi do zobaczenia w piątek.
Chyba zaczynam rozumieć hejt na byt XXI-wiecznych dzieł w setkach. Bo są z XXI wieku. I tyle
-
czesio1
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 570 notowania
Nie kończy, bo jest jeszcze Peszek.[/quote]kajman pisze: ale co robić... jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma.
Bez komentarza
18:00 - 19:00 (mimo wszystko godzinka trzecia od końca, ale generalnie dobra)
1. Kult - DO ANI
2. Kazik - 12 GROSZY
3. Marek Grechuta - DNI, KTÓRYCH NIE ZNAMY
4. TSA - 51
5. Maanam - KRAKOWSKI SPLEEN
6. Lao Che - WOJENKA
7. Turbo - DOROSŁE DZIECI
8. Myslovitz - DŁUGOŚĆ DŹWIĘKU SAMOTNOŚCI
....
Budka Suflera JOLKA, JOLKA PAMIĘTASZ
1. Kult - DO ANI
2. Kazik - 12 GROSZY
3. Marek Grechuta - DNI, KTÓRYCH NIE ZNAMY
4. TSA - 51
5. Maanam - KRAKOWSKI SPLEEN
6. Lao Che - WOJENKA
7. Turbo - DOROSŁE DZIECI
8. Myslovitz - DŁUGOŚĆ DŹWIĘKU SAMOTNOŚCI
....
Budka Suflera JOLKA, JOLKA PAMIĘTASZ
Będzie, a poza tym jescze jeden inny także. No sorry nigdy PSB nie lubiłem.krzychu78 pisze:a ja czekam na tradycyjny hejt Kajmana przy Nie pytaj o Polskępiotr1990 pisze:ale jak były DD to zajrzałem czy będzie obowiązkowy hejt kajmana.
-
wzorowezero
18:00 - 19:00 (ta godzina jest dla mnie chaotyczna, za długo już siedzę, to nie przez utwory. Nie jestem "długodystansowcem")
1. Turbo - Dorosłe dzieci
2. Budka Suflera - Jolka, Jolka pamiętasz
3. Maanam - Krakowski Spleen
4. Kazik - 12 groszy
5. Lao Che - Wojenka
6. Kult - Do Ani
7. TSA - 51
8. Myslovitz - Długość dźwięku samotności
9. Marek Grechuta - Dni, których nie znamy
1. Turbo - Dorosłe dzieci
2. Budka Suflera - Jolka, Jolka pamiętasz
3. Maanam - Krakowski Spleen
4. Kazik - 12 groszy
5. Lao Che - Wojenka
6. Kult - Do Ani
7. TSA - 51
8. Myslovitz - Długość dźwięku samotności
9. Marek Grechuta - Dni, których nie znamy
-
czesio1
Dlatego z powodów które napisałem. Jeśli nie zrozumiałeś to trudno.barb42 pisze:Ale dlaczego ma leżeć? Dla niektórych już jest historią, mocno osadzoną w ich życiu, nie do zapomnienia na całe życie.czesio1 pisze:Nikt tak nie twierdzi adameria. Ale to jest Top Wszech Czasów a nie Top poprzedniego roku. Trzeba żeby dany kawałek odleżał gdzieś na półce żeby sprawdzić jego wartość w historii.
-
czesio1
Qrna czy ktoś mógłby w końcu pomóc tej pani z reklamy ME wreszcie włączyć te niskie ceny? Bo włącza już prawie dwa lata i włącza i włączyć nie może. A mnie krew zalewa jak to leci. Nawet Topu nie można spokojnie posłuchać.
-
gżegoż
Cześć!
Proponuję, aby w przerwie wysłuchać utworu, który na pewno dzisiaj byśmy usłyszeli, gdyby nie skandaliczna sprawa z jego usuwaniem i przywracaniem do zestawu. Bez tego ten top chyba jakoś nie byłby pełny...
https://www.youtube.com/watch?v=7wChlvZbXjY
Proponuję, aby w przerwie wysłuchać utworu, który na pewno dzisiaj byśmy usłyszeli, gdyby nie skandaliczna sprawa z jego usuwaniem i przywracaniem do zestawu. Bez tego ten top chyba jakoś nie byłby pełny...
Barb, jak samo imię wskazuje, jest stuprocentową kobietą, może nawet studwuprocentową.czesio1 pisze:Jeśli nie zrozumiałeś
- EVENo
- Kontakt:
18:00 - 19:00
1. Jolka
2. JA WISŁA JA WISŁA!
3. 12 groszy
4. Myslo
5. Maanam
6. TSA
7. Grechuta
8. Do Ani
9. Turbo
1. Jolka
2. JA WISŁA JA WISŁA!
3. 12 groszy
4. Myslo
5. Maanam
6. TSA
7. Grechuta
8. Do Ani
9. Turbo
Tia, a "świstak siedzi i zawija..."słoik pisze:Tekst "Dni, których nie znamy" jest nihilistyczny.FOXD pisze:dawaj ten "hejt" popolemizujemsłoik pisze:To ja teraz pozwolę sobie na falę hejtu.
- EVENo
- Kontakt:
Ale ta piosenka to niewątpliwy faworyt Polskiego Topuczesio1 pisze:Qrna czy ktoś mógłby w końcu pomóc tej pani z reklamy ME wreszcie włączyć te niskie ceny? Bo włącza już prawie dwa lata i włącza i włączyć nie może. A mnie krew zalewa jak to leci. Nawet Topu nie można spokojnie posłuchać.
-
wzorowezero
Pidżama dostała tylko po twarzy, a 1984 utonął w zapleczu. Ale serio, szkoda Akuratugżegoż pisze:Cześć!
Proponuję, aby w przerwie wysłuchać utworu, który na pewno dzisiaj byśmy usłyszeli, gdyby nie skandaliczna sprawa z jego usuwaniem i przywracaniem do zestawu. Bez tego ten top chyba jakoś nie byłby pełny...![]()
I swoją drogą, szkoda tych nowych perełek, które jakimś cudem nie trafiły do zestawu. Skubas mógłby zadebiutować przez to, choć Podsiadle udało się to mimo nieobecności rok temu.
- adameria
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 36/37/38, 1.R.-B.F.
- Kontakt:
Nie kończy, bo jest jeszcze Peszek.[/quote]No i Komcia z Lało Cze z Fiszem i Emadem, pamiętaj to! Na zasmażkę jako deser Podsiadło. A w przyszłości Mela z Brodką i Kortez ze Skubańcem, tfu, Skubasem, Też sobie zapamiętaj!kajman pisze:ale co robić... jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma.
Chłopcy a 1?
Ostatnio zmieniony wt maja 03, 2016 7:06 pm przez adameria, łącznie zmieniany 1 raz.
Nooo, taka polemika to ja rozumiem, od razu wytrąciła mi wszelkie argumenty z ręki. Jesteś mistrzem.FOXD pisze:Tia, a "świstak siedzi i zawija..."
-
czesio1
A to nie jest TEN Barb tylko TA Barb?słoik pisze:Barb, jak samo imię wskazuje, jest stuprocentową kobietą, może nawet studwuprocentową.czesio1 pisze:Jeśli nie zrozumiałeś
Chłopcy faktycznie w top 10 oraz Aya RL zamiast Grechuty i Niemena
Niemen - Dziwny
Republika - Biała
Perfect - Auto
Sztywny
Kult - Polska
Kult - Arahia
Chłopcy
Aya RL
Dżem - List
Obywatel
Niemen - Dziwny
Republika - Biała
Perfect - Auto
Sztywny
Kult - Polska
Kult - Arahia
Chłopcy
Aya RL
Dżem - List
Obywatel
1. Kult - Do Ani
2. TSA - 51
3. Marek Grechuta - Dni, których nie znamy
4. Myslovitz - Długość dźwięku samotności
5. Maanam - Krakowski Spleen
6. Turbo - Dorosłe dzieci
7. Lao Che - Wojenka
8. Budka Suflera - Jolka, Jolka pamiętasz
9. Kazik - 12 groszy
Najgorsza godzina z dotychczasowych. Cztery koszmary na 9 utworów to zatrważający procent.
2. TSA - 51
3. Marek Grechuta - Dni, których nie znamy
4. Myslovitz - Długość dźwięku samotności
5. Maanam - Krakowski Spleen
6. Turbo - Dorosłe dzieci
7. Lao Che - Wojenka
8. Budka Suflera - Jolka, Jolka pamiętasz
9. Kazik - 12 groszy
Najgorsza godzina z dotychczasowych. Cztery koszmary na 9 utworów to zatrważający procent.
Słyszałem, że ma męża.czesio1 pisze:A to nie jest TEN Barb tylko TA Barb?
-
czesio1
No to co? Związki partnerskie teraz w modziesłoik pisze:Słyszałem, że ma męża.czesio1 pisze:A to nie jest TEN Barb tylko TA Barb?
Ok, to co Twoim zdaniem jest nihilistycznego "Dniach"?słoik pisze:Nooo, taka polemika to ja rozumiem, od razu wytrąciła mi wszelkie argumenty z ręki. Jesteś mistrzem.FOXD pisze:Tia, a "świstak siedzi i zawija..."