dokładnie dziś przed momentem zastanawiałem się jak to długo jużkajman pisze:Swoją drogą już chyba ponad pół roku podwójnego nie było.

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
dokładnie dziś przed momentem zastanawiałem się jak to długo jużkajman pisze:Swoją drogą już chyba ponad pół roku podwójnego nie było.
Z tego co widzę (podwójną poczekalnię mam na czerwono) to ostatnio było to 6.09.2013. Cuba się z Soundemgardenem połączył.Yacy pisze:dokładnie dziś przed momentem zastanawiałem się jak to długo jużkajman pisze:Swoją drogą już chyba ponad pół roku podwójnego nie było.
dzięki!!!kajman pisze:Z tego co widzę (podwójną poczekalnię mam na czerwono) to ostatnio było to 6.09.2013.
Też byłbym za tym, żeby AC/DC wygrało.adameria pisze:To może ja jeszcze poproszę dzisiaj nowy numer 1, dobra?
Też jestem za. A ten kurly ....kajman pisze:Też byłbym za tym, żeby AC/DC wygrało.adameria pisze:To może ja jeszcze poproszę dzisiaj nowy numer 1, dobra?
kajman, ale ja nie myślę o Pierunach, a Ty dobrze wiesz o kim ja myślę. Małe zmiany w obrębie podium.kajman pisze:Też byłbym za tym, żeby AC/DC wygrało.adameria pisze:To może ja jeszcze poproszę dzisiaj nowy numer 1, dobra?
Zerknęłam i powiem szczerze, że spodziewałam się czegoś gorszegoadameria pisze:Teledysk słabizna
Myślisz, że słuchacze Pink Floyd nie mają FB?barb42 pisze:No dziś na pierwszym Pink Floyd, choć użytkownicy FB wyklikają Rojka bez zmian.