Nasza własna, niezależna, wewnątrz-forowa Lista Przebojów, oparta na utworach do głosowania z oficjalnych propozycji LP3 (zasady głosowania, wyniki, podsumowania i inne rankingi)
Na szczycie Forumowej jest kawałek, którego nie kojarzę po tytule. Nieźle się porobiło.
Edit: po przesłuchaniu fragmentów dalej nie kojarzę. Chyba jest źle ze mną
ku3a pisze:63. PP. Pierces, The - KINGS 6+6+4+8=24
Zdziwił mnie ten "powrót" i sprawdziłem, czy rzeczywiście w zeszłym tygodniu nikt na to nie głosował i wychodzi na to, że jednak głosowali: konwicki1980, JadenKast, Martyr i Szymek79. Tak więc najwyraźniej gdzieś się "zawieruszyło" w wynikach 431. notowania listy.
Sytuacja z wczoraj po zakończeniu Listy. Rozmawiamy z Helen, Balonikiem i p. Michałem Jakubikiem o czołówce Listy. Pan Michał pyta się mnie "a co tam na forum na pierwszym?". Odpowiadam, że Birds of Tokyo. Odpowiedź: "A co to jest??". No jest na Liście, dziś skok z 30. na 22. miejsce. "Naprawdę??".
ku3a pisze:Sytuacja z wczoraj po zakończeniu Listy. Rozmawiamy z Helen, Balonikiem i p. Michałem Jakubikiem o czołówce Listy. Pan Michał pyta się mnie "a co tam na forum na pierwszym?". Odpowiadam, że Birds of Tokyo. Odpowiedź: "A co to jest??". No jest na Liście, dziś skok z 30. na 22. miejsce. "Naprawdę??".
Opisana przez Ciebie rozmowa jest dla mnie kuriozalna. Wystarczyłoby kilka kliknięć i pracownicy Trójki zapoznaliby się z listą na oficjalnym forum. Moim zdaniem źle to o nich świadczy, że się nie interesują opiniami,listą i tym co w ogóle się tu dzieje.
Czytam wyniki forumowej i nie mogę w to uwierzyć. Ależ niespodzianka na pierwszym in plus oczywiście
Pan Marek cały czas powtarza że jego gust już dawno rozminął się z gustami słuchaczy, a tu proszę wspólny numer jeden.
Nieskromnie dodam że i u mnie Birds of Tokyo na pierwszym.
ku3a pisze:Sytuacja z wczoraj po zakończeniu Listy. Rozmawiamy z Helen, Balonikiem i p. Michałem Jakubikiem o czołówce Listy. Pan Michał pyta się mnie "a co tam na forum na pierwszym?". Odpowiadam, że Birds of Tokyo. Odpowiedź: "A co to jest??". No jest na Liście, dziś skok z 30. na 22. miejsce. "Naprawdę??".
Opisana przez Ciebie rozmowa jest dla mnie kuriozalna. Wystarczyłoby kilka kliknięć i pracownicy Trójki zapoznaliby się z listą na oficjalnym forum. Moim zdaniem źle to o nich świadczy, że się nie interesują opiniami,listą i tym co w ogóle się tu dzieje.
Akurat to nie wydaje mi się kuriozalne.
Za to bardzo zabawne jest to, że nie zauważył kawałka, który grał w całości na Liście dwukrotnie, w tym tego samego dnia 1,5 godziny wcześniej.
Grzegorz1973 pisze:Opisana przez Ciebie rozmowa jest dla mnie kuriozalna. Wystarczyłoby kilka kliknięć i pracownicy Trójki zapoznaliby się z listą na oficjalnym forum. Moim zdaniem źle to o nich świadczy, że się nie interesują opiniami,listą i tym co w ogóle się tu dzieje.
Że co? Po pierwsze pan Michał zapytał z ciekawości, bo akurat sobie rozmawialiśmy. Po drugie nikt nie ma obowiązku interesować się forumową listą. A już na pewno nie realizator. A mimo tego zainteresowanie wykazał i zapytał co u nas teraz na szczycie.
Bardziej kuriozalna była sytuacja, gdy M.J. pomylił dwa utwory jednego wykonawcy na liście i zagrał ten niewłaściwy, a Piotr Baron nie zauważył tej pomyłki. Pomylić się zresztą może każdy.