XVI zlot - 8-11 XI 2013
Re: XVI zlot w dniach 8-11 XI. Czekamy na chętnych.
Mam nadzieję, że w jakiś sposób uda nam się poznać wyniki przed 22 jeżeli listy nie będzie.
Prawdę mówiąc niemożność udziału w Liście nawet trochę ułatwia logistykę dojazdu, bo może wreszcie będziemy mogli na spokojnie tę pizzę zamówić i odebrać... Ale póki nie wiadomo, to i trzeba robić dwa plany na piątek... ku3a, będę wdzięczny za szybkie powiadomienie mnie, jeśli pojawią się konkrety.
- bobby-x
- Listy Przebojów Trójki słucham od: czerwiec 1983
Koncert Randy chyba nie będzie trwał 3 godziny, może lista skrócona, choć "w małym białym domku" uczestniczyłem z Robertem, Marcinem, neonką, Sebastianem (kogoś pominąłem?) i podobało Misię pierwsze słuchanie listy z Forowiczami. neonka od razu znawcę liczyła.
- adameria
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 36/37/38, 1.R.-B.F.
- Kontakt:
Wystarczy wziąć ze sobą radio tranzystorowe albo przenośnego jamnika.kajman pisze:Mam nadzieję, że w jakiś sposób uda nam się poznać wyniki przed 22 jeżeli listy nie będzie.

Jeszcze nie wiem na ile dni, ale proszę mnie wpisać jako uczestnika zlotu. Prawdopodobnie do niedzieli.
To ja tylko tyle:

- neon.ka
- Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 436, 30.06.1990
Wywołuję djjacka z prośbą o otworzenie wątku dotyczącego Zlotowego ABC.
I przy okazji leszkano, co by był tak miły i przygotował spis wykonawców...
[dopiero ze dwa dni temu do mnie dotarło, że zlot jest od piątku do poniedziałku, a nie od czwartku do niedzieli.
Tak się cały czas zastanawiałam co Wy tak ciągle o tym poniedziałku tu piszecie, że ktoś na niego zostanie, a ktoś nie...
]

[dopiero ze dwa dni temu do mnie dotarło, że zlot jest od piątku do poniedziałku, a nie od czwartku do niedzieli.

Mam pytanie - w razie gdyby nie można było wejść do Trójki, to czy planowane będzie duże przesunięcie czasowe? Rozumiem, że wtedy chcielibyśmy (?) od razu się udać do Śródborowianki, a to chyba zajmie więcej czasu niż dostanie się na Myśliwiecką. Czyli po prostu - na którą trzeba by wtedy być w stolicy?
Podejrzewam, że to może niewiele zmienić, bo myślę, że chcielibyśmy (przynajmniej ja bym chciał) posłuchać listy w Śródborowie. Ale myślę, że można zrobić tak, że ci, którzy będą chcieli przybyć później dojadą do Środborowa, a tam będą przejęci na dworcu i doprowadzeni na miejsce.
- jollyroger72
- Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 176
i zamknięci w areszciekajman pisze:a tam będą przejęci na dworcu i doprowadzeni na miejsce.

- bobby-x
ach kurcze za miesiąc około południa najwytrwalsi zlotowicze zamkną oficjalnie XVI zlot.
Ostatnio zmieniony pt paź 11, 2013 9:36 pm przez bobby-x, łącznie zmieniany 1 raz.
- Miszon
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 640
- Kontakt:
Podejrzewam, że jednak mój pobyt ograniczy się do przyjazdu w sobotę koło południa i wyjazdu wieczorem. Chyba że plus wizyta na Liście (jeśli będzie).
- Yacy
- Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 67 30.07.1983
- Kontakt:
Z tego co widziałem koncert jest o 20:00. Jeśli będzie trwał 2 godziny, a godzina to chyba za mało, to Listy najprawdopodobniej nie będzie. No chyba, że 19-20...
Wieści z frontu samochodowego: w ciągu tygodnia po zamieszczeniu ogłoszenia odezwał się aż jeden potencjalny chętny, który się zresztą szybko rozmyślił, kiedy nie wykazałem dość entuzjazmu, żeby mu obniżyć cenę o 1000 zł; jeżeli taka tendencja utrzyma się przez najbliższe trzy tygodnie, przedzlotowe zakupy raczej nie będą zagrożone 

- adameria
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 36/37/38, 1.R.-B.F.
- Kontakt:
Czy jest dobrym pomysłem, aby utwory z NLXIII towarzyszyły nam na zlocie w trakcie przerw między konkursami?
- jollyroger72
Nie, gdyż z 80% z nich jest przygnębiających i smutnych.adameria pisze:Czy jest dobrym pomysłem, aby utwory z NLXIII towarzyszyły nam na zlocie w trakcie przerw między konkursami?
- Miszon
- Kontakt:
Skąd wiesz, skoro jeszcze nie słuchaliśmy?
Nie mam zdania, czy dobry, czy zły to pomysł, ale jeśli będzie więcej chętnych na taki właśnie sposób wypełnienia wolnego czasu, to nie widzę przeszkód, przy czym nie śledzę wątków Naszej Listy, więc ktoś inny musiałby przygotować te utwory na pendrivie.adameria pisze:Czy jest dobrym pomysłem, aby utwory z NLXIII towarzyszyły nam na zlocie w trakcie przerw między konkursami?
- jollyroger72
Kto nie słuchał, to nie słuchałMiszon pisze:Skąd wiesz, skoro jeszcze nie słuchaliśmy?

Niestety, jest problem ze skompletowaniem jedenastki

nie jestem pewien czy to dobry pomysł w przypadku tamtej sali. moim zdaniem i tak by się tego nie _słuchało_, tylko co najwyżej _słyszało_, a przy tamtej akustyce wręcz mogłoby czasem przeszkadzać. a puszczać tak, żeby ledwo co było słychać to nie ma co raczej.adameria pisze:Czy jest dobrym pomysłem, aby utwory z NLXIII towarzyszyły nam na zlocie w trakcie przerw między konkursami?
Prawdopodobnie sytuacji w dniu zlotu będzie taka:
- Niedźwiedź będzie prowadzić koncert Randy Crawford,
- Balonik będzie prowadzić normalną Listę.
Jak dowiem się więcej (czy będziemy mogli przyjść, czy też pozostanie nam wspólne słuchanie w Śródborowiance) od razu dam znać.
- Niedźwiedź będzie prowadzić koncert Randy Crawford,
- Balonik będzie prowadzić normalną Listę.
Jak dowiem się więcej (czy będziemy mogli przyjść, czy też pozostanie nam wspólne słuchanie w Śródborowiance) od razu dam znać.
- bobby-x
Proszę mnie dopisać do listy uczestników zlotowych od soboty 16:00 do niedzieli, hmm nie wiem do której godziny czyli jeden nocleg (na razie do niedzieli). Decyzję przyśpieszyła wczorajsza informacja o Danielu, znowu mam dużą ochotę zobaczyć Wasze twarzyczki i podyskutować o liście, forum, muzyce, bazie alp3, Niedźwiedziu, Baronie, Trójce, pogadać co tam słychoować u Was czyli Nocne Rozmowy Zakręconych Listowo Polaków. Dziś robiłem porządki i odnalazłem karteczkę z adresem z naszego rodzinnego wypadu w Tatry (3? lata temu), nie podam jaka miejscowość, ale magia, magia, magia tego miejsca, podobnie jak Muczne. Cała panorama Tatr od Słowacji do Giewontu z jednego miejsca. Przepraszam rozmarzyłem się trochę gdyby tak literka F lub G z panoramą Tatr?
Z panoramą Tatr to raczej mi się literka P kojarzy.bobby-x pisze:literka F lub G z panoramą Tatr?
- Miszon
- Kontakt:
A mi M. Bo wygląda jak górskie szczyty.
No i prawie Mama Dance to śpiewała.
- Yacy
- Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 67 30.07.1983
- Kontakt:
padłem i leżę!kajman pisze:Mama Dance
i jak się podnieść po czymś takim?