[quote="ku3a"]no to zgadujcie co będzie dziś najwyższą nowością...
powodzenia.[/quote
Niech zgadnę : Artur Andrus??? kolejny gniot wchodzi bez poczekalni abyśmy mogli przejść całą dyskografię tego Pana
krzysiek83 pisze:fenomen tego zespołu nigdy nie przestanie mnie zadziwiać i martwić
Akurat fenomen happysad jest dla mnie zupełnie jasny - ten zespół musiał odnieść sukces. Jest to zespół, który realizuje thesmithsowski postulat piosenek "o twoim i moim życiu" - akurat trafia do bardzo młodych ludzi, no ale oni też muszą mieć "swoje" piosenki.
A że tekstom towarzyszy skoczna i chwytliwa muzyczka, to...
krzysiek83 pisze:fenomen tego zespołu nigdy nie przestanie mnie zadziwiać i martwić
Mam to samo, w pewnych momentach wydaje mi się, że jestem z innej planety... Cytat z koleżanki znajomego, równie wielka fanka jak i on sam: "nie mogę się już doczekać profesjonalnych nagrań, pełnych życiowych prawd, prawdziwych tekstów." Że jak?
gżegoż pisze:Cześć,
znowu nie mogłem słuchać poczekalni, ale nie chcę już być tak "bezczelny", by znowu prosić o całość, więc tym razem kieruję tylko prośbę do jakiegoś dobrego człowieka, by napisał, czego z zeszłotygodniowej poczek. dotąd nie było (tzn. że albo wyleciało, albo awansowało). Z góry dziękuję!
50. Yugoplis 2 / P. Kukiz - Czyste oczy
49. Asia
48. Charlie Winstone
47. The XX
46. The Black Keys
45. Justyna Steczkowska
44. Ray Wilson & Stiltskin - MOre Than Just a Memory
43. Inside Again
42. Kasabian
41. Stanisław Sojka
40. Mela KOteluk - Wolna
39. Jon & Vangelis
38. Serj Tankian
37. Aerosmith
36. Marek Andrzejewski
35. The Smashing Pumkins
35. D.Miśkiewicz & W.Waglewski
34. Green Day
33. Katie Melua
32. Arctic Monkeys
31. Paweł Kukiz - Old Punk
Pozdrawiam rybę którą zjadłem na obiad i panią od muzyki z przedszkola.
Takich rzeczy nie powinni dawać do zestawu. Chociaż oryginał jest bardzo dobry.
Trzeba z żywymi naprzód iść.
Z kasety tę Kasię grają?
cześć wszystkim
yyy... Kate Bush na 28, tak? a to na 29. to jest Triggerfinger czy jakoś tak?
najwyższą nowością będzie "Gangnam Style", pozdro dla Kuby