XVIII Top Wszech Czasów
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Regulamin forum
Zakaz publikowania zamieszczonych tu danych gdziekolwiek bez wyraźnej zgody Administracji Forum! Zamieszczone dane są wyłącznie do prywatnego użytku zarejestrowanych tu uczestników.
Zakaz publikowania zamieszczonych tu danych gdziekolwiek bez wyraźnej zgody Administracji Forum! Zamieszczone dane są wyłącznie do prywatnego użytku zarejestrowanych tu uczestników.
Re: XVIII Top Wszech Czasów
Hahah, pan Marek mówi po chińsku! Na 4 z plusem!
xin nian kuai le!
xin nian kuai le!
- bobby-x
- Listy Przebojów Trójki słucham od: czerwiec 1983
Najwięcej użytkowników (104) było online piątek, 30.12.2011, 21:44
Czy w starej wersji forum rekord nie wynosił 202 użytkowników? Mam nadzieję, że dziś te 202 będzie pobite.
Czy w starej wersji forum rekord nie wynosił 202 użytkowników? Mam nadzieję, że dziś te 202 będzie pobite.
- albarn
- Listy Przebojów Trójki słucham od: wiosna 2007
- Kontakt:
Witam wszystkich w nowym roku
a szczególnie tych, którzy od tego topu być może zostaną na forum na dłużej
Czy tylko ja usłyszałem, że PanMarek zapowiedział Roxanę jako utwór z 1983 roku?
Dwa Stingi koło siebie - super, choć z tej dwójki zdecydowanie wybieram Stinga w policyjnym mundurze

Czy tylko ja usłyszałem, że PanMarek zapowiedział Roxanę jako utwór z 1983 roku?
Dwa Stingi koło siebie - super, choć z tej dwójki zdecydowanie wybieram Stinga w policyjnym mundurze

- zielonakoniczynka
Witam wszystkich
Miło rozpocząć dzień z panem Markiem, muzyką i forum 

zielonakoniczynka witaj:).
Floydzi na pierwszym, masz coś przeciw?

- Piotr
- Rzecznik Administratora
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 24.04.1982
Kod: Zaznacz cały
88 RE 6 57
PRINCE AND THE REVOLUTION — Purple Rain
1984 Purple Rain
‘08: 152 ‘98: 94 ‘97: 74 ‘96: 57 ‘95: 81 ‘94: 72
Podsumowanie XVIII Topów: 140 pkt miejsce: 130
Czemu po pierwszych taktach wydawało mi się< że usłyszę: "zamienię każdy oddech"?
aaaaa, kolejny mój głos!
W sumie jeden z nielicznych Princów, które lubię, ale ten utwór jest wybitny.

- zielonakoniczynka
Ajtek pisze:zielonakoniczynka witaj:).

Książę w purpurowym deszczu... chyba jednak wolę "Kiss"!
Super - Top extra dzisiaj - jak zawsze
1. Budgie
2. Dżem
3. Guns N' Roses
4. Jimmy Hendri
5. Black Sabbath
2. Dżem
3. Guns N' Roses
4. Jimmy Hendri
5. Black Sabbath
Podpisuję się obiema "ręcami"Gary pisze:aaaaa, kolejny mój głos!![]()

Absolutnie nie mam nic przeciwko powrotowi Purple Rain.
Zastanawiam się na ile wpływ na powrót tego utworu miało znakomite wykonanie przez Ukeje w The Voice of Poland. Myślę, że wiele osób przypomniało sobie wtedy o tej piosence.
Zastanawiam się na ile wpływ na powrót tego utworu miało znakomite wykonanie przez Ukeje w The Voice of Poland. Myślę, że wiele osób przypomniało sobie wtedy o tej piosence.
Nie wiem, nie mam pojęcia, ale miło Ciebie widzieć na forum jak co roku "przy wielkim dzwonie" (TOPIE) jak ja to mówię.zielonakoniczynka pisze:myślisz, że to będzie TO notowanie?
Obiecujesz?
-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 2006
- Kontakt:
Tak samo jak z Human - Polski. Nagle wszyscy zaczeli tego słuchać.Anvil pisze:Zastanawiam się na ile wpływ na powrót tego utworu miało znakomite wykonanie przez Ukeje w The Voice of Poland. Myślę, że wiele osób przypomniało sobie wtedy o tej piosence.
- mara
Witam, widzę że mimo wczesnej pory zdążyliście już sporo napisać. Słucham od początku-bałam się że nie będzie topowej magi z powodu dnia ale jest!. Poranne zamulenie..leci "będę cie obserwował stinga.."coolio? nie ten drugi rapper..puff daddy..." na razie muszę się ogarnąć i wróce do Was. Tak w ogóle Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku. Ach i bym zapomniała..January Morning zabrzmiał super! 

- Miszon
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 640
- Kontakt:
Też piszę z pamięci.Ajtek pisze:Jednak mnie pamięć zmyliłaMiszon pisze:To były rok 96 i 97 - miejsca 4 i 5.Ajtek pisze:Słoik, Urszula na pierwszym Topie była na 4 o ile mnie pamięć nie myli..
Ale można sobie tak to uławić, że w 1996 Urszula wróciła na szczyty list przebojów świetną płytą "Biała droga". I stąd był ten wyskok.
Napiszę tylko, że jak usłyszałem Europe, to przypomniał mi się Rumin.
I że jak na razie wszystko po bożemu że tak powiem. Może poza wciąż niskimi notowaniami Every breath you take.
No dla mnie jedyny, który lubię, ale u mnie podobnie jak WEoźniak tylko blisko głosu.Gary pisze:W sumie jeden z nielicznych Princów, które lubię, ale ten utwór jest wybitny.
Może raczej podczas koncertu open'erowegoAnvil pisze:Absolutnie nie mam nic przeciwko powrotowi Purple Rain.

Witam wszystkich!
Piękna solówka Prince'a gra:)
Piękna solówka Prince'a gra:)
A nie możesz pozostać nieogarnięta do wieczora>mara pisze: na razie muszę się ogarnąć i wróce do Was
Zgadzam się, jak narazie to mój nr one tej godziny, głos nie poszedł na marne!mara pisze: Ach i bym zapomniała..January Morning zabrzmiał super!
-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: *1999 - †2020
- Kontakt:
Ja dzisiaj jestem trochę jak wielki pytajnik, ale - maile do Pana Marka na adres lp3-at-polskieradio-peel , tak?
Jaka długa wersja "Purple Rain":) Czyżby dziś "Shine on" poszło w wersji 25 minutowej?"D