Tak długo będzie trwało liczenie? Te dwadzieścia kilka głosów to maksymalnie 2 godziny roboty...obserw99 pisze:Najpóźniej we wtorek rano, po długim weekendzie zaczną się pojawiać...
Moderatorzy: Yacy, Grycek, jollyroger72, Yacy, Grycek, jollyroger72
Tak długo będzie trwało liczenie? Te dwadzieścia kilka głosów to maksymalnie 2 godziny roboty...obserw99 pisze:Najpóźniej we wtorek rano, po długim weekendzie zaczną się pojawiać...
Piaskownica. Bawcie się dobrze.adameria pisze:Jolly, odpuść sobie złośliwostki, dobra? Nie wiem, co chcesz tym zyskać, bo chyba nic nie przyspieszysz.
Czekamy na głosy Helen. Wysłała już, ale bez kolejności.
Wydaje mi się, że zawsze liczyliśmy na zasadzie: liczba głosów, najwyższe miejsce, liczba najwyższych miejsc, drugie najwyższe mi9ejsce itd.obserw99 pisze:Przy równej ilosci pkt o wyższości danego utworu w podsumowaniu w pierwszej kolejnosci decydyje wyższe miejsce w głosowaniu forumowiczów czy też może liczba głosów na dany utwór?
Skoro tak, to właśnie zabrałeś swoje łopatki i koparkę, pokazałeś język i poszedłeś do domu... Szkoda.jollyroger72 pisze:Piaskownica. Bawcie się dobrze.
To sobie policz i poznasz wyniki, licz metodą którą uznajesz za jedynie słuszną.jollyroger72 pisze:Do prowadzącego: może w końcu zamknij ten top, bo ciągnie się to wszystko jak brazylijska telenowela...Ileż można
Rewelacyjny pomysł... Wyniki mogę przesłać we wtorek do Drwyciora gdyby miał ochotę na Top a-ha w Radiu Orbit...adameria pisze: Ba, niedyskretnie zadam pytanie, ale tutaj o wszystkim decyduje uprzejmość Drwyciora,
bo mnie nie ma w Radio Orbit i zaraz wyjdzie na to, że się rządzę, a nie chciałbym tak być odbierany...
Zazwyczaj top kończył się audycją, co jeszcze wydłuża czas na oczekiwanie wyników.
Tak, czekam na te głosy i też innych którzy zaspali a obiecali zagłosować. W poniedziałek wieczorem jak wrócę do komputera mogę doliczyć głosy spóźnialskich i od wtorku zacznę podawać wyniki Topu a-ha....adameria pisze:Czekamy na głosy Helen. Wysłała już, ale bez kolejności.
Helen pisze: Top a-ha - na dziś:
1. Thought That It Was You
2. The Sun Never Shone That Day
3. Scoundrel Days
4. I Won't Forget Her
5. The Blood That Moves Your Body
6. Hunting High And Low
7. I Call Your Name
8. Stay On These Roads
9. We're Looking For The Whales
10. There's Never A Forever Thing
11. I've Been Losing You
12. The Living Daylights
13. Early Morning
14. Lifelines
15. The Weight Of The Wind
16. Forever Not Yours
17. Minor Earth Major Sky
18. Move To Memphis
19. This Alone Is Love
20. Summer Moved On
Płyty:
1. Scoundrel Days
2. Stay On These Roads
3. Minor Earth Major Sky
Ja miałem 2 takie utwory na które nikt inny nie oddał głosu.kajman pisze:z czego 6 tylko z moimi głosami
U mnie 1 taki utwór na który tylko 1 osoba oddała głos poza mną.kajman pisze:że dwa inne dostały głosy od innych osób
Z mojego Top-20 do Top-50 weszło 13 utworów chociaż w moim zestawieniu pojawiło się raptem 5 singli (w tym 1 tylko radiowy). U Ciebie chyba tylko 3. No ale jakoś tak wyszło...kajman pisze:A aż 5 jest w top 50
Tak z ciekawości przed Top-50 podaję jeszcze utwory, które nie otrzymały ani 1 głosu:obserw99 pisze:33 osoby
Oddano głosy na 102 utwory czyli 40 utworów bez 1 głosu.
Nie mam kontaktu z Drywciorem i nie wiem czy jest tym zainteresowany? Może jest na urlopie?adameria pisze:Jak mniemam - audycji w RO nie będzie. Szkoda...
Nie nerwus.obserw99 pisze:Aleś nerwus....
To ja zaczynam zabiegać o prezentację topu Lao Chejollyroger72 pisze:O prezentację wyników w Radio Orbit trzeba było zacząć zabiegać w momencie rozpoczęcia Topu.
Ale fajnie czasem taką szczerość zobaczyć!jollyroger72 pisze:A tak... mamy chaos, prawie jak w Trójkowym zestawie do głosowania...
Sorry, szczery jestem.