Głosowanie na 1556 notowanie LP3

Nasza własna, niezależna, wewnątrz-forowa Lista Przebojów, oparta na utworach do głosowania z oficjalnych propozycji LP3 (zasady głosowania, wyniki, podsumowania i inne rankingi)

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, jollyroger72, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz, jollyroger72

Awatar użytkownika
Sundrajta
Listy Przebojów Trójki słucham od: 1990 (z Big przerwą)

Re: Głosowanie na 1556 notowanie LP3

Post autor: Sundrajta »

Witam i na wstępie donoszę, że Lady Pank - Mój Świat bez Ciebie nie może być na sto czternastym miejscu, bo tydzień temu wypadł z zestawu!
A poza tym cieszę się jednak że Gotye z Kimbrą stracił pierwsze miejsca, choć już bardziej bym wolał żeby na rzecz Comy! Jednakże jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma!
No i niestety już raczej My Riot jest bez szans na wejście do listy, choć na forumowej sobie radzi.... :know:
i na tym zakończę moje dywagacje :STOP:
Awatar użytkownika
Isenor
Listy Przebojów Trójki słucham od: 2007( Not. 1301)

Re: Głosowanie na 1556 notowanie LP3

Post autor: Isenor »

Sundrajta pisze:Witam i na wstępie donoszę, że Lady Pank - Mój Świat bez Ciebie nie może być na sto czternastym miejscu, bo tydzień temu wypadł z zestawu!
A poza tym cieszę się jednak że Gotye z Kimbrą stracił pierwsze miejsca, choć już bardziej bym wolał żeby na rzecz Comy! Jednakże jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma!
No i niestety już raczej My Riot jest bez szans na wejście do listy, choć na forumowej sobie radzi.... :know:
i na tym zakończę moje dywagacje :STOP:

Niestety My Riot po raz drugi nie wejdzie do listy przebojów trójki,a wielka szkoda...
ODPOWIEDZ