jak fajnie deszcz szumi zderzajac sie z asfaltem, z drzewami, latarniami, samochodami. Za oknem juz ciemno, a przeciez niedawno jeszcze o tej porze bylo zupelnie jasno...
ku3a pisze:jak fajnie deszcz szumi zderzajac sie z asfaltem, z drzewami, latarniami, samochodami. Za oknem juz ciemno, a przeciez niedawno jeszcze o tej porze bylo zupelnie jasno...
Ku3a, Ciebie też bierze Gilmourosentymentologia? Ech... Nie dołuj ludzi, proszę. Jak to napisałeś przypomniało mi się, że szkoła niedługo...
A w Niemczech jeszcze o 22:30 nie było całkiem ciemno.
prz_rulez pisze:Ku3a, Ciebie też bierze Gilmourosentymentologia? Ech... Nie dołuj ludzi, proszę.
nie, raczej nie bardzo. A dolowac absolutnie nie chcialem. Zreszta napisalem przeciez pozytywnie. Naprawde lubie jak tak deszcz szumi. Zreszta letni deszcz, taki cieply bez wiatru jest wspanialy. A ciemnosc tez lubie, szczegolnie latem.
prz_rulez pisze:Ku3a, Ciebie też bierze Gilmourosentymentologia? Ech... Nie dołuj ludzi, proszę.
nie, raczej nie bardzo. A dolowac absolutnie nie chcialem. Zreszta napisalem przeciez pozytywnie. Naprawde lubie jak tak deszcz szumi. Zreszta letni deszcz, taki cieply bez wiatru jest wspanialy. A ciemnosc tez lubie, szczegolnie latem.
tak, może być ciemno, może padać deszcz, tylko żeby było ciepło
skoro Myslovitz sie utrzymal to ciekawe kto wypadl. Red Hoci na 80%, ale kto jeszcze? (btw - ci ktorzy sprawdzali proszeni sa laskawie o nie odpowiadanie).
a za chwile moze ktos zdobedzie pierwszy punkcik w naszym typowaniu
Niehc ktos przypomni mi... bo ktos mowil o 2 nowych piosenkach ktore maja dojsc. Chyba Piotr. To Myslovitz - jak sie nazywa nowy singiel? - i druga piosenka, nie wiem kogo. Ktos mi pomoze?
ku3a pisze:skoro Myslovitz sie utrzymal to ciekawe kto wypadl. Red Hoci na 80%, ale kto jeszcze? (btw - ci ktorzy sprawdzali proszeni sa laskawie o nie odpowiadanie).
a za chwile moze ktos zdobedzie pierwszy punkcik w naszym typowaniu
Niehc ktos przypomni mi... bo ktos mowil o 2 nowych piosenkach ktore maja dojsc. Chyba Piotr. To Myslovitz - jak sie nazywa nowy singiel? - i druga piosenka, nie wiem kogo. Ktos mi pomoze?
kilka osob tutaj juz zaciera rece i przygotowuje sie do jutrzejszego koncertu, ktory bedzie dla Was koncertem roku, a ja sluchajac Kobranocki przypominam sobie moj koncert roku, czyli Gunsi + Kobranocka + Oddzial Zamkniety + 650 North.
btw - zycze niezapomnianych wrazen jutro!