No cóż...konwicki1980 pisze:Nawet niezłe, ale ile można tego w kółko słuchać.

Jeeeest. Ale pierwszy raz słyszę w radiu. Cuudnie. Och ach ech itd itp. No ale dobra, może już starczy tych zachwytów, bo się zapowietrzę czy co.
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
No cóż...konwicki1980 pisze:Nawet niezłe, ale ile można tego w kółko słuchać.
bez złośliwości ciekawy jestem jego opinii w tej sprawie.słoik pisze:Niech danco coś zaproponuje.JaceK pisze:PEZET — Co mam powiedzieć... dalej nie mamy wyjaśnionej kwestii tego Sidneya Polaka w zapisie wykonawców. Vide tracklista!
Kod: Zaznacz cały
| 33 | 45 | | +12 | American Beauty - Ray Wilson | ZG |
Ja nie rozumiem tej fałszywj antynomii: ja cię kocham LECZ ty jesteś trupem.sk pisze:Kod: Zaznacz cały
| 34 | 38 | | +4 | Telewizor - Czarne Korki | PL |
Czy chodzi Ci o Skunk czy Gotye bo obadwa równie do Stinga niepodobne?konwicki1980 pisze:Utworem, który teraz leci, moja żona katuje mnie od ładnych parę dni. Nawet niezłe, ale ile można tego w kółko słuchać. Podobno przypomina Stinga, ale chyba nie do końca.
Witam. Ja mam nadzieję, że za tydzień na liście usłyszymy dwóch Wilsonów (Ray'a i Stefana).sk pisze:Kod: Zaznacz cały
To zobacz: http://www.youtube.com/watch?v=8UVNT4wvIGYsłoik pisze:Jeszcze nie wiem, co widzicie w Gotye.
bez obaw, to kwestia czasusłoik pisze:Zmrok nadchodzi, gdy dopalam świecę, co we mnie się tli, otulam się kołdrą ciepłych chwil.
Jeszcze nie wiem, co widzicie w Gotye.
Gotye. Podobno refren to jak młody Sting. Jak dla mnie, tak średnio na jeża.kajman pisze:Czy chodzi Ci o Skunk czy Gotye bo obadwa równie do Stinga niepodobne?
Nie, ani chatka, ani Toruń, ale niedaleko...słoik pisze: Piernikowa chatka czyli ani chybi Toruń.
A z mniej znanych rzeczy najdzikszy las w środku miasta w całej Polsce.Cairine pisze:@rush0123
Dokładnie! I pierniki, hmmm. I najpyszniejsze lody w Polsce
| 32 | 35 | | +3 | Back Down South - Kings of Leon | ZG |
Julia pisze:No ale dobra, może już starczy tych zachwytów, bo się zapowietrzę czy co.
Może trzeba mu wybaczyć, w końcu z tego żyje...Cairine pisze:Jak widać nie potrafi...Brian pisze:Pezet chyba nigdy się nie nauczy, że milczenie jest złotem.
| 31 | 34 | | +3 | Popiół i diament - Maciej Balcar | PL |
+-----+-----+------+-------+--------------------------------------------------------------+------+
| 31 | 34 | | +3 | Popiół i diament - Maciej Balcar | PL |
| 32 | 35 | | +3 | Back Down South - Kings of Leon | ZG |
| 34 | 38 | | +4 | Telewizor - Czarne Korki | PL |
| 35 | 0 | | N | Somebody That I Used To Know - Gotye feat. Kimbra | ZG |
| 36 | 0 | | N | God Loves Only You - Skunk Anansie | ZG |
| 37 | 32 | | -5 | Co mam powiedzieć - Pezet | PL |
| 38 | 37 | | -1 | La fee - Zaz | ZG |
| 39 | 42 | | +3 | Crystalline - Björk | ZG |
| 40 | 39 | | -1 | This Is Why We Fight - The Decemberists | ZG |
| 41 | 38 | | -3 | Zielony wiersz - Szymon Zychowicz | PL |
| 42 | 36 | | -6 | Love is Found - Sade | ZG |
| 43 | 0 | | N | Bez odwrotu - Closterkeller | PL |
| 44 | 44 | | 0 | Big Foot - Chickenfoot | ZG |
| 45 | 41 | | -4 | Pressure and Time - Rival Sons | ZG |
| 46 | 40 | | -6 | Harm's Swift Way - Robert Plant | ZG |
| 47 | 48 | | +1 | It's Happening Now - Sun Domingo | ZG |
| 48 | 49 | | +1 | Całe życie na kredycie - Zgredybillies | PL |
| 49 | 47 | | -2 | Lost for Words - John Wetton | ZG |
| 50 | 0 | | N | I Want You Back - Ayọ | ZG |
+-----+-----+------+-------+--------------------------------------------------------------+------+