Ha! Wiedziałem, że tak może być z Butonami. Ale to raczej definitywnie skreśla INXS Sigur Rós - czyżby miał ponieść porażkę W między czasie, dla rozluźnienia emocji, Sinead. A jeszcze tu Myslovitz... , niezle sie szykuje. Chyba jednak nie bedzie tak zle
Pan Marek nie jest taki zly, tylko ja jestem uczulony na "przyszłem", cholernie nienawidzę tych, co tak mówią
P.s. wiem chyba co chciales powiedziec zbyszu. Oni potrafią spiewac, w przeciwienstwie do... BLOG 27
Campari pisze:pierwszy singiel z "Takk" Sigur Ros, "Glosoli", utrzymał się na mojej LP przez 33 tygodnie. wątpie żeby "Seaglopur" utrzymal sie na LP3 przez chociaż 3 :/ słuchacze wolą Miecza, a nawet Mafie ://
no coz, 70 tygodni "Again" chyba wyczerpało limit ponad 6 minutowych utworów na kilka lat O, nawet pan Marek czeka na nowy singiel.
zbyszu pisze:26 (+1) Oto "przyszedli" "przyszedli" "przyszedli" "przyszedli" chłopcy z Keane
PS: To One śpiewają???
Zbyszu zabiję Cię . 25. Archive - System... nieciekawie z Archive, ale z drugiej strony szybko znudzili - jak na Archive - zdecydowanie ZA SZYBKO. No, ale u nich limit też już się wyczerpał i wiemy, dlaczego.
ehh w Berlinie 13.09 koncert The Kooks za jedyne niecałe 17 euro pojechalbym, ale dojazd kosztowac mnie bedzie duzo wiecej niż bilet a zresztą w Wawie dużo koncertów będzie
m.in. Archive w listopadzie
nie mówić o Yeah Yeah Yeahs 30.08 (mam bilecik)
Skye z Morcheeby
Forward, Russia!
Nick Cave
Summer of Music Festival
ku3a pisze:to byl tylko typ, bo jesli chodzi o to co chce, to chcialbym, zeby inne powypadaly
Niestety, z pierwszego jeszcze nikt nie wypadł.
ale zes sie tego uczepil. Powtarzam, ze mi Konstytucje sa obojetne.
Chodzilo mi raczej o Ramone, Coldplay i INXS (podobalo mi sie, ale pol roku temu). Pearl Jam do gory! Wspaniale. Bo do gory i bo to zwieksza szanse Ramony na "dobry" wynik dzisiaj .
o rety, Marysia sie utrzymala, to niespodziewanie zwieksza szanse Coldplaya. Az nie chce mi sie wierzyc, ze to mogloby sie zdarzyc - w jednym notowaniu Ramona, INXS i Coldplay
ku3a pisze:o rety, Marysia sie utrzymala, to niespodziewanie zwieksza szanse Coldplaya. Az nie chce mi sie wierzyc, ze to mogloby sie zdarzyc - w jednym notowaniu Ramona, INXS i Coldplay
też nie moge sobie wyobrazić, ze Coldplay spada :(:(:(:(