myślicie, że wypadło???? A może ukryte?! Tylko na którym???
ukryte. Bez sensu ten pomysl. No ale rozumiem, ze po prostu jakichs plyt nie wzieli, bo kazde inne rozwiazanie jest moim zdaniem glupie.
Moim zdaniem "poukrywali" te piosenki, które nie pasują do wyjazdowych nagrań- czyli np takie "nudne" Riverside bądź Kate Melua, a zostawiają 'wesołą" pioseneczkę np Madonny czy Miecza
zeta pisze:
myślicie, że wypadło???? A może ukryte?! Tylko na którym???
ukryte. Bez sensu ten pomysl. No ale rozumiem, ze po prostu jakichs plyt nie wzieli, bo kazde inne rozwiazanie jest moim zdaniem glupie.
Moim zdaniem "poukrywali" te piosenki, które nie pasują do wyjazdowych nagrań- czyli np takie "nudne" Riverside bądź Kate Melua, a zostawiają 'wesołą" pioseneczkę np Madonny czy Miecza
W takim razie nie usłyszymy również LONELY DAY ,ON AN ISLAND, FOLD
trzpaw pisze:Witam, witam, Dopiero jestem i nijak nie mogę się połapać w notowaniu. Jakieś ukryte piosenki i te spekaulacje, które piosenki, na którym.
ku3a pisze:
W takim razie nie usłyszymy również LONELY DAY ,ON AN ISLAND, FOLD
Podobno miłało być tylko 7 ukrytych piosenek... ale widomo co moze jeszcze sie zdarzyć
Campari pisze:nowości?
pewnie Keane i R. Kasprzycki
w Riverside też wątpie
e tam, no cos Ty! Nowoscia z pominieciem Poczekalni bedzie Hey
Niestety Hey nie będzie nigdzie nowością dlatego że żaden z utworów-nowości ze szczęśliwej siódemki z 1275 notowania nie został dopisany do propozycji do głosowania.
tadzio3 pisze:No kurcze, "Talk" mi wciąz sie podoba, a wypadł już z mojej listy.
najważniejsze,że ciągle jest na liście trójkowej, która nie jest z gumy i może pomieścic tylko 30 piosenek, a na Twoją listę przecież zawsze może wrócić