Jakieś megabootlegi wrzucasz, następnego dnia Brodka wyszła naprawdę fajnie! (jak przetworzony wokal włączyli i klawisze kscha doszły)adameria pisze:Najmocniej przepraszam rewelacyjny zespół Beach Boy Radio za tak marną realizację.
Jednakże zainteresowanych zachęcam do odsłuchu i poboru.
Oto on:abd3mz pisze:Jeżeli ktoś nie otrzymał takiej informacji proszę o kontakt.
jeeeeadameria pisze:Najmocniej przepraszam rewelacyjny zespół Beach Boy Radio za tak marną realizację.
coś Ty, jest naprawdę niesamowicieadameria pisze:No chyba, że to tak źle brzmi, że autorzy życzą sobie usunąć, to nie ma sprawy - usunę.![]()
I ja i ja!ksch pisze:krótko:
zezwalam.
nie zdawałoJulia pisze:Ale chyba mi się nie zdawało, prawda?
Julia pisze:(nie podeszłam, nie chiałam przeszkadzać w leturze...)
też miałam takie wrażenieku3a pisze:nie zdawało
może trzeba podejrzeć tajniki pracy Agnieszki Cukier albo Miśka?adameria pisze:Najmocniej przepraszam rewelacyjny zespół Beach Boy Radio za tak marną realizację.
Kto jak kto, ale abd3mz akurat chyba zna najlepiej na forum. To zdaje się on jest autorem powiedzenia "tylko ja wiem jak zrypany mózg ma kajman" po tym, jak podczas 9. zlotu zgadł kalamburowy tytuł pokazywany przez kajmana: "Szukałem Cię wśród jabłek". (Kto nie widział niech żałuje!Kertoip pisze:co Ty, nie znasz gustu kajmana?abd3mz pisze:ale tak swoją drogą to nie wiem o co kajmanowi chodziło z tym utworem. przecież w tej wersji nie nadawał się na Listę.