Lublin jest niegroźny bo Motorowi raczej daleko do extraklasy.krzysiek83 pisze:leżę! Ja się od Kielc odcinam całkowicie.
przed 10. zlotem
Re: przed 10. zlotem
- adameria
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 36/37/38, 1.R.-B.F.
- Kontakt:
Sprawa się wyjaśniła co do mojej osoby.
Planuję przyjechać na zlot. Jak chodzi o nocleg to proszę o rezerwację pt/sob dla 1 osoby.
Planuję przyjechać na zlot. Jak chodzi o nocleg to proszę o rezerwację pt/sob dla 1 osoby.
okazało się że moja siostra ma 22 komunię...
w takim razie proszę o rezerwejszyn nocy z piątku na sobotę. jeśli nie wypadnie nic absolutnie niespodziewanego i ważnego, będę na pewno

w takim razie proszę o rezerwejszyn nocy z piątku na sobotę. jeśli nie wypadnie nic absolutnie niespodziewanego i ważnego, będę na pewno

Dwudziesta druga komunia to takie święto? Ja myślałem, że tylko pierwsza.Kertoip pisze:okazało się że moja siostra ma 22 komunię...![]()

a ja chyba niestety będę musiała zrezygnować z pobytu na zlocie...

oczywiście na samą listę postaram się wpaść, ale raczej nie zagrzeję tam miejsca
szkoda

oczywiście na samą listę postaram się wpaść, ale raczej nie zagrzeję tam miejsca

szkoda

- adameria
- Kontakt:
Kertoip nie napisał czegokolwiek o święcie. Idąc tym tropem ja mam dwudziestą drugą pracę.kajman pisze:Dwudziesta druga komunia to takie święto? Ja myślałem, że tylko pierwsza.Kertoip pisze:okazało się że moja siostra ma 22 komunię...![]()

ojtam, skrót myślowy...

buuuuuuzi pisze:szkoda

-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: *1999 - †2020
- Kontakt:
Uch, kiepski ten termin... Hmm. Najbardziej mnie martwi fakt, że o 11 w sobotę mam zajęcia (z pewnych przyczyn, długa historia
). Nie wiem, jak to będzie. Ale... czy jakby co można liczyć na pomoc jakiegoś Warszawiaka(-nina) w sprawie dojazdu autobusami? W Warszawie byłem ostatnio jakieś 16 lat temu, więc jakby co to będzie to dla mnie czarna magia 
Aha, no i mam jeszcze pytanie: ile trwa w przybliżeniu dojazd na Myśliwiecką środkami komunikacji miejskiej z głównych warszawskich stacji kolejowych?

Aha, no i mam jeszcze pytanie: ile trwa w przybliżeniu dojazd na Myśliwiecką środkami komunikacji miejskiej z głównych warszawskich stacji kolejowych?
to nie będziesz chciał z całą grupą jechać?
od wyjścia z Centralnego do wejścia do Trójki jakieś 20 minut (autobusem albo metro+autobus).
od wyjścia z Centralnego do wejścia do Trójki jakieś 20 minut (autobusem albo metro+autobus).
A jeśli ktoś ma ochotę na spacer, to tu jest mapka pokazująca trasę:
http://www.ratujmytrojke.pl/images/mapa_dojazdu.jpg
Taki spacer trwa około godzinę, więc rzeczywiście lepiej jechać razem z całą grupą autobusem. Ale mapka może się przydać.
http://www.ratujmytrojke.pl/images/mapa_dojazdu.jpg
Taki spacer trwa około godzinę, więc rzeczywiście lepiej jechać razem z całą grupą autobusem. Ale mapka może się przydać.
Minęło kilka tygodni, zaczął się kwiecień. Pora na dokładniejsze deklaracje.
Proszę każdego o napisanie do niedzieli, 17.04., ile noclegów kto bierze. Przed Świętami chciałbym mieć tę sprawę zamkniętą. Jeśli ktoś będzie tylko na liście, to też proszę to napisać. Jeśli ktoś do 17.04. z różnych powodów nie będzie w stanie się określić, to też proszę o taką informację, z datą do kiedy takie określenie będzie możliwe. Ale chciałbym, żeby to było w wyjątkowych przypadkach. Będę musiał w ośrodku dokładnie określić liczbę osób, a płacić będziemy od liczby zarezerwowanych noclegów, a nie od liczby osób które przyjadą.
Dodatkowo proszę o informację czy chcecie w Śródborowiance brać posiłki czy robić je na własną rękę (a w przypadku obiadu załatwiać poza stołówką ośrodka). Może być sam głos, bez wyjaśniania. Szczególnie mocno proszę o głos tych, którzy wcześniej w Śródborowiance byli i jedli.
Proszę każdego o napisanie do niedzieli, 17.04., ile noclegów kto bierze. Przed Świętami chciałbym mieć tę sprawę zamkniętą. Jeśli ktoś będzie tylko na liście, to też proszę to napisać. Jeśli ktoś do 17.04. z różnych powodów nie będzie w stanie się określić, to też proszę o taką informację, z datą do kiedy takie określenie będzie możliwe. Ale chciałbym, żeby to było w wyjątkowych przypadkach. Będę musiał w ośrodku dokładnie określić liczbę osób, a płacić będziemy od liczby zarezerwowanych noclegów, a nie od liczby osób które przyjadą.
Dodatkowo proszę o informację czy chcecie w Śródborowiance brać posiłki czy robić je na własną rękę (a w przypadku obiadu załatwiać poza stołówką ośrodka). Może być sam głos, bez wyjaśniania. Szczególnie mocno proszę o głos tych, którzy wcześniej w Śródborowiance byli i jedli.
1. 2 noclegi
2. Obiad + 2 śniadania + kolacja sobotnia + pizza piątkowa

- krzysiek83
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1995-2014
Czyli full-wypas.Gary pisze:1. 2 noclegi

1 osoba, jeden nocleg. Bez jedzenia w ośrodku. Jeśli coś się zmieni w sprawie drugiego noclegu, dam znać.
-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: *1999 - †2020
- Kontakt:
@Kuba - a kiedy i skąd planujecie "odjazd"?
Obawiam się, że jeśli się zdecyduję jechać, to będzie walka z czasem, a wiadomo, że PKP nie pomaga
Obawiam się, że jeśli się zdecyduję jechać, to będzie walka z czasem, a wiadomo, że PKP nie pomaga

my bierzemy 2 noclegi bez jedzenia w ośrodku.
Ja prawie tak samo (+ pizza piątkowa).abd3mz pisze:my bierzemy 2 noclegi bez jedzenia w ośrodku.
pizza must be. 

1 nocleg i pizza, bez posiłków w ośrodku, aczkolwiek jeszcze ich nie jadłem.
No to OK, bo byłem trochę źdźwiony.abd3mz pisze:pizza must be.
- adameria
- Kontakt:
Pisałem to, ale powtórzę:
- nocleg pt/sob.
Dodam, że:
- jedzenie: pizza, o yes sir, a dalej... nie mam pojęcia.
Ergo: jakaś podpowiedź?
Tylko proszę o bardziej dorzeczne niż "Panie Kazimierzu, ma Pan klucze od kabiny", nie chciałbym się zdecydować na "Kluczbork", żeby było potem "patataj".
Czy mogę prosić o dłuższe wypowiedzi osoby, które tam były i tam jadły?
- nocleg pt/sob.
Dodam, że:
- jedzenie: pizza, o yes sir, a dalej... nie mam pojęcia.
Ergo: jakaś podpowiedź?
Tylko proszę o bardziej dorzeczne niż "Panie Kazimierzu, ma Pan klucze od kabiny", nie chciałbym się zdecydować na "Kluczbork", żeby było potem "patataj".

Wypowiedź nie będzie długa: NIE WARTO, PORCJE MAŁO SMACZNE.adameria pisze: Tylko proszę o bardziej dorzeczne niż "Panie Kazimierzu, ma Pan klucze od kabiny", nie chciałbym się zdecydować na "Kluczbork", żeby było potem "patataj".Czy mogę prosić o dłuższe wypowiedzi osoby, które tam były i tam jadły?
- neon.ka
- Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 436, 30.06.1990
na dodatek małe.
- Miszon
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 640
- Kontakt:
Że małe to się zgodzę.
Ale nie były takie złe.
Ja będę reflektował na 2 noclegi dla 1 osoby, śniadanie w sobotę. Na razie tyle.
W piątek i tak pewnie będę jadł kolację przed Listą, albo potem będzie pizza. W sobotę pewnie będzie gdzieś zbiorowe wyjście na obiad, a na kolację pizza (chyba że będzie w piątek). A w niedzielę to będę wyjeżdżać to śniadanie nie będę potrzebował.
Ale nie były takie złe.
Ja będę reflektował na 2 noclegi dla 1 osoby, śniadanie w sobotę. Na razie tyle.
W piątek i tak pewnie będę jadł kolację przed Listą, albo potem będzie pizza. W sobotę pewnie będzie gdzieś zbiorowe wyjście na obiad, a na kolację pizza (chyba że będzie w piątek). A w niedzielę to będę wyjeżdżać to śniadanie nie będę potrzebował.
na Myśliwiecką?prz_rulez pisze:@Kuba - a kiedy i skąd planujecie "odjazd"?
z Dworca Centralnego. o takiej godzinie jak wszyscy już przyjadą, najchętniej jakoś niedługo po 18.00.