Nasza własna, niezależna, wewnątrz-forowa Lista Przebojów, oparta na utworach do głosowania z oficjalnych propozycji LP3 (zasady głosowania, wyniki, podsumowania i inne rankingi)
250 notowań mały jubileusz znowu
Z tej okazji chciałbym wszystkim pogratulować głosowania na nasza listę.
Dla ku3y specjalne dzięki za cotygodniowe dzielne zliczanie! Trochę to czasu jednak co tydzień zajmuje!
Jaki ładny tydzień dla Katie
Wszystkiego najlepszego dla Forumowej Listy, ciągle nowych użytkowników poprawnie głosujących i samych wspaniałych utworów I podziękowania dla Kuby za prowadzenie Listy.
ja również się cieszę że kolejny mały jubileusz forumowej jest i moim udziałem. Sił i cierpliwości Kuba!
a przy okazji:
ku3a pisze:04. 02. 02. Artur Andrus - BALLADA DLA BARONA I NIEDŹWIEDZIA 7+4+2+2+10+10+10+10+10+1+1+1+1+9+9+8+8+8+8+6+6+4+2+2+2+2+2+2=147
wiele osób głosuje używając tego właśnie tytułu, ale już w zeszłym tygodniu w zestawie poprawiono go na 'BALLADA O BARONIE, NIEDŹWIEDZIU I CZARNEJ HELENIE'. Jaką więc wersję należy przyjąć?
marsvolta pisze:250 notowań mały jubileusz znowu
Z tej okazji chciałbym wszystkim pogratulować głosowania na nasza listę.
Dla ku3y specjalne dzięki za cotygodniowe dzielne zliczanie! Trochę to czasu jednak co tydzień zajmuje!
Tak jest, brawa dla ku3y, Ja za swej strony przepraszam za literówki w głosowaniu Solennie obiecuję poprawę.
ku3a pisze:04. 02. 02. Artur Andrus - BALLADA DLA BARONA I NIEDŹWIEDZIA 7+4+2+2+10+10+10+10+10+1+1+1+1+9+9+8+8+8+8+6+6+4+2+2+2+2+2+2=147
wiele osób głosuje używając tego właśnie tytułu, ale już w zeszłym tygodniu w zestawie poprawiono go na 'BALLADA O BARONIE, NIEDŹWIEDZIU I CZARNEJ HELENIE'. Jaką więc wersję należy przyjąć?
tak, to moje przeoczenie . dzięki za zauważenie, oczywiście powinno być tak jak Ty napisałaś .
ale mi chodziło tylko doprecyzowanie, bo nawet po zmianie w zestawie trójkowym wiele głosujących tu dziesiątek miało stary tytuł. dla mnie każda z tych wersji byłaby dobra, tylko żebyśmy stosowali jedną. A nie wiem, czy dużo osób zauważyło w ogóle tą zmianę.
Grycek pisze:
Usunięto:
Tom Dice - ME AND MY GUITAR
ku3a pisze:132. 134. Tom Dice - ME AND MY GUITAR 1+2=3
Ale o sssso chocccci? Ich was nicht, ich was nicht...
Zwidy mam albo ciemnogród jakiś
Już raz zaliczyłem niezłą wpadkę przu podsumowaniu płyt,
więc sam nie wierzę w to, czy dobrze widzę i słusznie zwracam uwagę...
No i nie ma co robić wideł z igły - to przecież zaszczytne miejsce 132...
Nadmienię tylko, że lubiłem (i lubię) ten utwór, ba, w czasie Eurowizji stawiałem nań.
Ostatnio zmieniony sob lis 20, 2010 12:12 am przez adameria, łącznie zmieniany 1 raz.
nie wiem kiedy konkretnie było usunięte, post Grycka był edytowany w poniedziałek wieczorem, a głosy spłynęły w niedzielę, więc możliwe, że wtedy było jeszcze w zestawie, więc głosy zaliczyłem.