Hey Kinga

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, jollyroger72, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz, jollyroger72
niestety - albo jedne, albo drugie. chyba że jakoś wymieszaszbobby-x pisze:Cześć tu Bobby czy ja mogę oddać głosy z mojego nicka jak już głosowała Kinga? Nie wiem czy zaliczycie moje głosy ale spróbuję
szkoda.ku3a pisze:niestety - albo jedne, albo drugie. chyba że jakoś wymieszaszbobby-x pisze:Cześć tu Bobby czy ja mogę oddać głosy z mojego nicka jak już głosowała Kinga? Nie wiem czy zaliczycie moje głosy ale spróbuję.
Jak nie da się obydwa to proszę Kingę policzyć.ku3a pisze:niestety - albo jedne, albo drugie. chyba że jakoś wymieszasz.
A nie można byłoby zastosować takiej opcji?:bobby-x pisze:Cześć. Jestem Kinga, córka Bobbiego, niektórzy mnie znają ze studia, oddaję swoje pierwsze głosy:
1. Sabaton - UPRISING
2. Kult - AMNEZJA
3. Kult - KARINGA
Cześć tu Bobby czy ja mogę oddać głosy z mojego nicka jak już głosowała Kinga? Nie wiem czy zaliczycie moje głosy ale spróbuję:
1. Peter Gabriel - THE POWER OF THE HEART
2. Sabaton - UPRISING
3. Armia - JESZCZE RAZ, JESZCZE DZIŚ
4. AC/DC - SHOOT TO THRILL
5. Acute Mind - MISERY
6. Pearl Jam - JUST BREATHE
7. Zbigniew Hołdys - KUBA
8. Kult - AMNEZJA
9. Apocalyptica feat. Gavin Rossdale - END OF ME
10. Iron Maiden - EL DORADO
Ja myślę, że wyjątek w tym wypadku można zrobić i uznać oba te głosy, a od następnego tygodnia Bobby zaloguje Kingę jako Kinga i będzie już pełnoprawną uczestniczką forum.bobby-x pisze:Jak nie da się obydwa to proszę Kingę policzyć.ku3a pisze:niestety - albo jedne, albo drugie. chyba że jakoś wymieszasz.
okej.bobby-x pisze:Jak nie da się obydwa to proszę Kingę policzyć.ku3a pisze:niestety - albo jedne, albo drugie. chyba że jakoś wymieszasz.