lady pisze:Witam !
Ja dzisiaj tak " z doskoku " ale postaram się wtrącić słówko od czasu do czasu ... Gratuluję udanej promocji , mocnego uderzenia brakowało na Liście, mam nadzieję że ci młodzi powalczą z AC/DC Hehe, dziwne uczucie - dla mnie Niedźwiedź to nowy głos na Liście - nie wiem czy są tu jeszcze tacy, którzy zaczęli słuchać już w " erze " Balonika
Pierwszy raz słuchałem listy za pana Marka, ale na poważnie dopiero od kadencji pana Piotra.
Mam podobne odczucia- jakoś... dziwnie z Niedźwiedziem.
mojaem, dzięki za życzenia, nie wiem czy moje doszły, czy jako spam się wkręciły, bo mi się ostatnio cudawianki z kompem dzieją. Oczywiście jako Martha się nie dałam rady zalogować, to umyśliłam sobie takie cuś. Ale to ta sama ja!
lady pisze:Witam !
Ja dzisiaj tak " z doskoku " ale postaram się wtrącić słówko od czasu do czasu ... Gratuluję udanej promocji , mocnego uderzenia brakowało na Liście, mam nadzieję że ci młodzi powalczą z AC/DC Hehe, dziwne uczucie - dla mnie Niedźwiedź to nowy głos na Liście - nie wiem czy są tu jeszcze tacy, którzy zaczęli słuchać już w " erze " Balonika
Hehe, ja w podstawówce słuchałem z Niedźwiedziem. Potem się zaopuściłem. Następnie LPMN. A gdzieś tak od grudnia 2009 znowu LP3.
lady pisze:Hehe, dziwne uczucie - dla mnie Niedźwiedź to nowy głos na Liście - nie wiem czy są tu jeszcze tacy, którzy zaczęli słuchać już w " erze " Balonika
Jeszcze ja! Też dziwne odczucie, ale parę razy słuchałem listy na RZP więc trochę się przyzwyczaiłem do Niedźwiedzia
MartAnna pisze:mojaem, dzięki za życzenia, nie wiem czy moje doszły, czy jako spam się wkręciły, bo mi się ostatnio cudawianki z kompem dzieją. Oczywiście jako Martha się nie dałam rady zalogować, to umyśliłam sobie takie cuś. Ale to ta sama ja!
A ja myślę kto to(tu na forum) ....
(poczty jeszcze nie otwierałam)
hihihi
Muszę się postarać i zapamiętać ,że to Ty Mathuś....
albarn pisze:Mam podobne odczucia- jakoś... dziwnie z Niedźwiedziem.
Na początku byłem sceptycznie nastawiony do powrotu Niedźwiedzia, po wysłuchaniu kilku słów zmieniłem zdanie radykalnie Pomysł z naprzemiennym prowadzeniem listy jest świetny
I wrócił sygnał o 19.30
Witam Szanownych Forumowiczów, witam Pana Marka i Pana Piotra!
Jestem z Listą (z przerwami) od stokilkadziesiątego wydania, na Forum byłem dawno temu zalogowany, teraz poniekąd od nowa
To dla mnie bardzo radosny powrót. Bardzo cieszę się z powrotu Pana Marka, życzę, żeby Lista pięknie nam trwała i grała!
Pozdrawiam wszystkich serdecznie! Miłego słuchania!