Oj! Chyba to z innego powodu. Aby tak debiutować od razy w czołowce Poczekalni???neon.ka pisze: ciekawe, że takie piosenki się przebijają a bardziej pewne nie mogą... .
Dlaczego?
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Mr. Dark pisze:Może to są tacy fani jak listowi fani Depeche Mode, którzy nawet nie wiedzą jak nazywa się wokalista?zbyszu pisze: Heh - ale przecież jest ogromna rzesza "faunów". Co jest
A moze...OOO O Laura tak wysoko!!!! Aż tyle fanów!!!
Jest tak, że 3 lub 4 piosenki znalazły się wyżej nie wiadomo dlaczego. Znowu cuda w poczekalni.zbyszu pisze: Heh - ale przecież jest ogromna rzesza "faunów". Co jest![]()
Ja myślę, że ma to związek z małą ilością głosów na LP3...zbyszu pisze:Jak myślisz dlaczego??? Dlaczego az tylko nowości ejst już po raz kolejny tak wysoko, a potem spadywująRobinson pisze:No to już pełne zdziwienie - dużo niespodziewanych nowości w czołówce poczekalni.na łeb na szyję...
Dlaczego???
Hmmm
Mr. Dark pisze:Ja myślę, że ma to związek z małą ilością głosów na LP3...zbyszu pisze:Jak myślisz dlaczego??? Dlaczego az tylko nowości ejst już po raz kolejny tak wysoko, a potem spadywująRobinson pisze:No to już pełne zdziwienie - dużo niespodziewanych nowości w czołówce poczekalni.na łeb na szyję...
Dlaczego???
Hmmm
A masz jakieś lepsze wytłumaczenie?zbyszu pisze: Ja myślę, że ma to związek z małą ilością głosów na LP3...
Poważnie ?????????? No co Ty![]()
![]()
Heh
Bingo!