ps. jeszcze tak skomplikowanych eliminacji nie miałem ...
Moderatorzy: Yacy, Grycek, jollyroger72, Yacy, Grycek, jollyroger72
tak sobie utrudniać życie mając taką jasną sytuację po 2 przesłuchaniu... masochizmYacy pisze:a ja najlepszą 11 wybrałem po 2 przesłuchaniu. (...)
ps. jeszcze tak skomplikowanych eliminacji nie miałem ...
to nie tak. Te wybrane to były te które znałem wcześniej lub które mnie "walnęły' od razuneon.ka pisze:tak sobie utrudniać życie mając taką jasną sytuację po 2 przesłuchaniu... masochizm![]()
No cóż, akurat jest jeszcze sporo coverów i akurat o Twoich nie pisałem, ale jeżeli bym pisał, to jeden z komentarzy względnie by pasował, ale myślę, że nie do tej piosenki, o której myślisz.abd3mz pisze:kajman - ja wrzuciłem dwa covery (mam pewne przypuszczenie, że w dwa pierwsze przykłady to moje piosenki)
To drugie to też cover. Oryginału Hot Chocolate nie mogłem wrzucić, bo byli na liście.Miszon pisze:Tych nie policzyłem. Podobnie raperów, bo to nie cover, tylko rapkajman pisze:Jonatha Brooke - Eye In The Sky
Stories - Brother Louie. To pierwsze to cover?? A czego?
Z kolei to drugie nie jest przypadkiem oryginałem?
a ja tak sobie zażartowałam tylko dlatego, że sam określiłeś to potem w ten sposób, że nigdy wcześniej nie miałeś tak skomplikowanych eliminacjiYacy pisze:to nie tak. Te wybrane to były te które znałem wcześniej lub które mnie "walnęły' od razuneon.ka pisze:tak sobie utrudniać życie mając taką jasną sytuację po 2 przesłuchaniu... masochizm![]()
A że 11 - przypadek! Nieprecyzyjnie sie wy-pisałem
dokładnie mam tak samo... tym bardziej, ze te znane mi są całkiem, całkiem. choc z drugiej strony niektóre juz mi sie trochę przynudziły... Myślę, ze zastosuję złoty środekneon.ka pisze:a przy okazji: mi najtrudniej jest się ustosunkować właśnie do tych utworów, które znałam wcześniej... odczuwam konflikt interesów pomiędzy promowaniem nowego i nieznanego, a docenianiem już sprawdzonego i bardzo lubianego dużo wcześniej lub całkiem niedługo wcześniej...
U mnie 12 (nie licząc moichYacy pisze:8 wcześniej znanych!
Dziś pytanie, jutro odpowiedź.neon.ka pisze:poproszę o wskazanie utworu z NL5 w którym występują słowa, które można znaleźć w tytule zwycięzcy jednego z dotychczasowych forumowych Topów.
Do stracenia - NormalsiGdy do nieba znajdę schody,
Czy wystarczy sił, by odejść?
dziś odpowiedź, jutro gratulacjeabd3mz pisze:Do stracenia - Normalsi
A zwycięzca topu to Stairway to heaven - Led Zeppelin, które odrzuciłem na samym początku.
naprawdę aż tyle było Wam znanych (rozumiem że nie liczycie w tym coverów - jeśli znaliście oryginał, a tutejszego wykonania nie)?Miszon pisze:U mnie 12 (nie licząc moichYacy pisze:8 wcześniej znanych!).