Regulamin forum
Zakaz publikowania zamieszczonych tu danych gdziekolwiek bez wyraźnej zgody Administracji Forum! Zamieszczone dane są wyłącznie do prywatnego użytku zarejestrowanych tu uczestników.
Nie no. Nie jest źle. Dzisiaj sie pomęczymy z topem Piotrkowym (tylko sobie Rapsod Niemena odpuszczam, bo juz i tak jestem zdolowany kompletnie ). A jutro od 10 (dobrze słyszałem ) do 20:00 Top Markowy. I mam nadzieję, że Pan Marek wynajdzie takie utwory, przy ktorych nie bedzie trzeba sie dolowac juz Ale zle nie jest
neon.ka pisze:hm, no ja wiem, że kobiety to się zazwyczaj słabiej na muzyce znają... ale ja bym tego Niemena do topu wszechczasów nie dała z całą pewnością.
sam sie wolalem nie wychylac, ale skoro jest nas juz dwoje...
w ogole Niemen to... ten, tego, srednio mi lezy...
a propos studniówek w mojej szkole w roku 1982 zagrała Budka Suflera!!!! (z Czystawem). Rok później koledzy dogadani byli z Oddziałem Zamkniętym, ale dyrekcja stanowczo zaprotestowała ...
neon.ka pisze:hm, no ja wiem, że kobiety to się zazwyczaj słabiej na muzyce znają... ale ja bym tego Niemena do topu wszechczasów nie dała z całą pewnością.
sam sie wolalem nie wychylac, ale skoro jest nas juz dwoje...
w ogole Niemen to... ten, tego, srednio mi lezy...
Jest nas troje Nie bójcie się krytykowac Niemena, dołączajcie do nas
Ostatnio zmieniony pn gru 31, 2007 3:51 pm przez saferłel, łącznie zmieniany 1 raz.
dla mnie Niemena to 'Warszawa' i 'Dziwny jest ten świat'...
To słuchacze głosują
W kazdym razie druga część piosenki dla mnie jest cudowna!
fastred pisze:PS: Proponuję zabawę: Przy każdej pozycji, wymieńcie piosenki, które warto posłuchać w ramach dyskografii danego wykonawcy!
Jestem za i od razu piszę z zaległościami.
Simon & Garfunkel - Scarborough fair (ew. Bridge over troubled water)
Rolling Stones - Sympathy for the devil
Leonard Cohen - Suzanee (ew. Famous blue raincoat)
Czesław Niemen - Com uczynił
Janis Joplin - Piece of my heart
Dżem - Dzień, w którym pękło niebo
Czesław Niemen - Człowiek jam niewdzięczny
fastred pisze:PS: Proponuję zabawę: Przy każdej pozycji, wymieńcie piosenki, które warto posłuchać w ramach dyskografii danego wykonawcy!
Jestem za i od razu piszę z zaległościami.
Simon & Garfunkel - Scarborough fair (ew. Bridge over troubled water)
Rolling Stones - Sympathy for the devil
Leonard Cohen - Suzanee (ew. Famous blue raincoat)
Czesław Niemen - Com uczynił
Janis Joplin - Piece of my heart
Dżem - Dzień, w którym pękło niebo
Czesław Niemen - Człowiek jam niewdzięczny
Dziękuję. Zapraszam innych też do zabawy. PS: Możecie typować więcej niż jeden utwór!
Zastanawia mnie tylko to, że skoro Metz drugi rok z rzędu zachwala tę genialną angielskojęzyczną wersję(Mourner's Rhapsody) Bema Pamięci..." dlaczego jej nie zagrają chociaż raz podczas topu?