Nasza własna, niezależna, wewnątrz-forowa Lista Przebojów, oparta na utworach do głosowania z oficjalnych propozycji LP3 (zasady głosowania, wyniki, podsumowania i inne rankingi)
mrsap pisze:5. YOU DON'T KNOW WHAT LOVE IS (JUST DO AS YOU'RE TOLD) - The White Stripes (4)
podobna sytuacja była przy którymś z poprzednich głosowań. Mam wrażenie ze większość głosująca na te piosenkę nie zauważyła i nadal kopiuje tytuł z błędem..
Rzeczywiście, jakoś tak mi się wpisało jak wstawiałem tę piosenkę na moją listę i nigdy nie zauwaźyłem błędu...
ku3a pisze:9.11.6. KINGDOM - Dave Gahan 10+10+10+3+3+5+7+9=57
Cieszy mnie ten awans na naszej forumowej.
Jednocześnie spotykają mnie ostatnimi czasy miłe niespodzianki, gdy wieczorem włączam Trójke i słysze najnowszą twórczość Dave'a Gahana
ku3a pisze:9.11.6. KINGDOM - Dave Gahan 10+10+10+3+3+5+7+9=57
Cieszy mnie ten awans na naszej forumowej.
Jednocześnie spotykają mnie ostatnimi czasy miłe niespodzianki, gdy wieczorem włączam Trójke i słysze najnowszą twórczość Dave'a Gahana
Coraz bardziej podoba "misie" ten utwór. Choć fanem depeszów nie jestem to nowa płyta Gahana coraz bardziej, coraz bardziej... Niestety singiel najmniej z całej płyty, którą prezentował Piotr Kaczkowski...