No fajnie, na sam początek -5 punktów w znawcy, a w dodatku obawa, że Lionel za 2 tygodnie wyleci z listy...
Od 31. miejsca lista przestaje wyglądać apetycznie.
50. SMOKERS OUTSIDE THE HOSPITAL DOORS - Editors
---. HARD SUN - Eddie Vedder
49. WAKE UP CALL - Maroon 5
48. BOOKS FROM BOXES - Maximo Park
---. POKI JESTES - Maciek Silski
47. FOLDING STARS - Biffy Clyro
46. #9 DREAM - R.E.M.
45. TARANTULA - The Smashing Pumpkins
44. SELFISH JEAN - Travis
43. NA POCZATKU... - Trebunie-Tutki & Voo Voo-Nootki
42. FOUNDATIONS - Kate Nash
41. WHEN WE WERE YOUNG - Dolores O'Riordan
40. NOWY POCZATEK - Hurt
39. UNTIL THE END - Norah Jones
38. HELP IS COMING - Ayo
37. YOUR LOVE ALONE IS NOT ENOUGH - Manic Street Preachers
36. TEENAGERS - My Chemical Romance
35. JEZOZWIERZ - Lipali
---. RAININ IN PARADIZE - Manu Chao
34. 1973 - James Blunt
33. RAZEM ZESTARZEJMY SIE - Karolina Kozak
32. AVOCADO - Dubska
31. MLODA URODA - Basia Gasienica-Giewont
Kiefer pisze:Mam pytanie do tych, ktorzy jeszcze sluchaja Trojki w ciagu dnia - Lionel w ogole sie pojawia w tygodniu?
Ja jeszcze nie słyszałem, więc to i tak sukces, że wchodzi od 30-tki.
Moim zdaniem to nie ma znaczenia. Piosenki na liście żyją swoim własnym życiem, jak już się na nią dostaną. Podejrzewam, że około połowa słuchaczy LP3 nie słucha poza tym niczego więcej w trójce.
28 (-13). Jakie niestety, panie Piotrze To fajne, że za tydzień możemy już nie usłyszeć Travisa i "Closer" nie załapie się na podium Podsumowania Roku .
Kiefer pisze:Mam pytanie do tych, ktorzy jeszcze sluchaja Trojki w ciagu dnia - Lionel w ogole sie pojawia w tygodniu?
Ja jeszcze nie słyszałem, więc to i tak sukces, że wchodzi od 30-tki.
Moim zdaniem to nie ma znaczenia. Piosenki na liście żyją swoim własnym życiem, jak już się na nią dostaną. Podejrzewam, że około połowa słuchaczy LP3 nie słucha poza tym niczego więcej w trójce.
W tym przypadku to ma bardzo duze znaczenie. No bo skad maja ludzie wiedziec o Dowidzeniu, skoro go nie slysza? A jak nie wiedza, to nie glosuja. No i glosow fanklubowiczow starczylo na slabiutkie miejsce 30...