Nie no, wcześniej pewnie Pewna Ryba wpłynie

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, jotem3, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz, jotem3
Może tak, ale nawet jeśli to też pod warunkiem, że będzie się Wam dość podobać.
Jeżeli Węgry nie zagroziły, to Niebo tym bardziej szans na to nie ma (tu choćby debiut z pominięciem był i kilka, góra kilkanaście tygodni w 35)
Ale jak się podsumuje wg zasad trójkowych pierwsze dwudziestki to Boomer będzie miał sporo więcej punktów niż Męskie.
Dla mnie patologią jest wyrzucanie utworów, które mają tyle głosów, że łapią się na listę.
Oby, bo o ile rozumiem karierę gigantycznego hitu, to zupełnie nie czaję takiego, który top 10 nie powąchał.
O zakazie nic nie wiem, ale o pozwoleniu też nie, ale skoro temat był poruszony to napiszę, że różnica była zdecydowanie bliższa 100 głosom niż 10.
To możliwe. Tylko pytanie czy będzie jak Boomer ciągle w czołówce czy jak Pył większość tygodni w końcówce.
Szczytował mniej niż Sochacka, pojawił się wcześniej, a od wielu tygodni był znacznie wyżej, więc liczba tygodni na szczycie nie jest żadnym argumentem. No i na LP3 Gotye 18 razy na pierwszym, 39 w top 30, Archive 5 na pierwszym, 70 w top 30. Czyli nie ma prostego przełożenia.
Mam nadzieję.
Może nowy Taco.
my przy okazji urlopu byliśmy w 357 4 sierpnia. i dopiero dzisiaj zobaczyłem, że na wydruku, który dostaliśmy, też były liczby głosów