zbyszu pisze: ↑pt lut 17, 2023 8:58 pm
No ok, była Jessie - będą trzy pewniaki - ale co będzie piątą nowością ???
Matylda/Łukasiewicz
Jest w pewniakach, ale przeoczyłem Linkin Park
Co ciekawe na świecie miał dużo lepsze wyniki niż Depeche Mode. Ale kompletnie nie jestem w stanie wytypować gdzie zadebiutuje. Obstawiam, że jakoś za chwilę.
tadzio3 pisze: ↑pt lut 17, 2023 8:56 pm
ludzie z jakiegoś powodu przez 16 miesięcy głosują na nie.
Niektórzy na pohybel, na przekór, dla bumerowania, dla jaj, żeby trollować Listę.
W każdym razie, niekoniecznie kierując się gustem muzycznym.
Pewnie powody są różne, ale może być tak, że spora część właśnie z tych wymienionych przez Ciebie. Bo kiedyś nie było czegoś takiego. Zazwyczaj był to jakiś jeden fenomen, a nie kilka raczej tylko trochę ponadprzeciętnych kawałków.
PanMarku, aby było sporo nowości trzeba dodać kilka dobrych, nowych nowości. Proponuję:
* Fury In The Slaughterhouse
* B. Król
* A. Chylińska
* Jaan (znaczy się powtórzyć go)
adameria pisze: ↑pt lut 17, 2023 8:58 pm
Zawsze możecie maila napisać do Niego. Adres się nie zmienił, jak mniemam.
"m
Ja to bym na 8 lipca (61 ur.) zrobił akcję pocztówkową na przykład tylko z namalowanym czerwonym serduszkiem i podpisem "Kochamy Pana, Panie Piotrze"
Właśnie utrzymała się Kate Bush...
Utwór, który wręcz uwielbiam, ale nie głosuję. Bo? Mamy rok 2023. Top, a nie zwykła Lista.
[/quote] Owszem - Top, owszem - Lista...ale to TYLKO Lista ...Piosenek
adameria pisze: ↑pt lut 17, 2023 8:58 pm
Zawsze możecie maila napisać do Niego. Adres się nie zmienił, jak mniemam.
"m
Ja to bym na 8 lipca (61 ur.) zrobił akcję pocztówkową na przykład tylko z namalowanym czerwonym serduszkiem i podpisem "Kochamy Pana, Panie Piotrze"
Yes, yes, yes! bobby-x - przypomnisz tutaj w stosownym czasie?
zbyszu pisze: ↑pt lut 17, 2023 9:03 pm
PanMarku, aby było sporo nowości trzeba dodać kilka dobrych, nowych nowości. Proponuję:
* Fury In The Slaughterhouse
* B. Król
* A. Chylińska
* Jaan (znaczy się powtórzyć go)
to od Ciebie.
A ode mnie:
Buddy Guy
Catfish Keith
Yellow Horse
Joanne Shaw Taylor...
...i można tak jeszcze długo, ale to i tak guzik da. Raz - bo nie jestem patronem, dwa - bo mają uczulenie na dobrego bluesa.
Trzeba by było Balonika ściągnąć. Moim zdaniem on się męczy teraz w trujce.