13 12 9 Pablopavo i Ludziki - PROWADZIMY CZYNNOŚCI
14 13 7 Kaśka Sochacka & Kortez - DLA MNIE TO JUŻ KONIEC
15 16 18 T.Love feat. Kasia Sienkiewicz - POCHODNIA
Jest szansa, że Kalush wypadnie
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, jotem3, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz, jotem3
Nic nie poradzę, ale słuchanie Kaśki to dla mnie męka.
Ale wiesz, że to nie jest większy problem? Zresztą chyba już o tym pisaliśmy
w sumie to samo można powiedzieć o nicku pod tytułem adameriaadameria pisze: pt maja 27, 2022 8:56 pm Lady, Zbyszu, Mash... albo się mylę albo to są nicki, których wieki nie widziałem.
Dzień dobry się z Państwem!
Oj tam, przecież nie nagrywasz na kasetę
Wiem, ale to sprawy techniczne, a ja mam zwykle z nimi kłopoty. Już wolę się "siłować" z anteną, ewentualnie "łapać fale" na komórceNeo01 pisze: pt maja 27, 2022 9:08 pm Ale wiesz, że to nie jest większy problem? Zresztą chyba już o tym pisaliśmy![]()
1. Dla mnie nie, nawet koncert byłby spoko, ale świadomość, że dzisiaj może być na 1 ryje mi beret jednak.kajman pisze: pt maja 27, 2022 9:07 pm1. ale słuchanie Kaśki to dla mnie męka.
2. To co wypadło? Stefania?
To tylko kwestia zakupu odpowiedniego radioodbiornika
Po prostu "dołączał komentarz" do piosenki w trakcie
1. Ja też, uświadomił mi to jeden z komentarzy pod filmem na YT.
Kajman, jak zwykle...
E tam, tym kawałkiem moim zdaniem utrzymują poziom, podobnie "Krew z krwi". A płyty w całoście jeszcze nie miałem okazji
jeśli tak, to okazałoby się, że wyróżnianie nowości w zestawie ma taki zaskakujący efekt uboczny, że ludzie głosują na nie tylko raz, większość głosów zostawiając na starocie,a po tygodniu wymieniają w zestawie nie starocie, tylko nowości, o których po tygodniu zapominają.tadzio3 pisze: pt maja 27, 2022 9:18 pm Czyżby spadły aż 3 nowości z 5 z poprzedniego tygodnia?Wśród nich najwyżej notowana nowość z 14 pozycji. A czwartą piosenką jest utwór, który miął 3 tygodnie.