1310 (09.03.2007) lista z Australii o 9 rano
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
- jblaminsky
- Kontakt:
- zbyszu
- Listy Przebojów Trójki słucham od: lat 80-tych
- Kontakt:
32 ( + 8 ) Silnie uzależniające. I miasto i piosenka. Era Wodnika. Gratulacje za pomysł
Ostatnio zmieniony pt mar 09, 2007 10:55 am przez zbyszu, łącznie zmieniany 1 raz.
- jblaminsky
- Kontakt:
A teraz Rubi Rubi Rubi Rubik --- Czipsy na razie na tak
Ostatnio zmieniony pt mar 09, 2007 10:57 am przez jblaminsky, łącznie zmieniany 1 raz.
- zbyszu
- Listy Przebojów Trójki słucham od: lat 80-tych
- Kontakt:
Lista spod mostu
, czyli taka lumpecierska:
* Ciekawe wydarzenie,
* Wyścig z czasem
* Intrygujace zjawisko socjologiczne (patrz: reakcje Polaków mieszkajacych od lat poza krajem)
* Maximum pozdrowień - minimum muzyki
* Co ja mam zrobić? Lekarz czy Lista, lekarz czy lista, lekarz czy lista...
* Jeszcze mniej czasu przez reklamy (tych w pasmie dziennym jest więcej) oraz dłuższe Serwisy Trójki
* Zaraz po Liscie (czyli po 12.00) Niedziwedziowa "Tonacja...". Można by było te godzinę zaadoptować na potrzeby Listy. Nie było by takiego wyścigu
* Lista wyjątkowa, bo z pierwszą kawą, lekturą "Wyborczej" i dzwiękiem wiertarki za oknem (na korytazru trwa remont). Podkręciłem radio - niech Panowie Robotnicy też posłuchają Listy
* Niedziwedz i Misiek szybko "scinają" utwory, pozatym Marek N. niezwykle czesto (jak na siebie) się myli. Powód? Ogólny rozgardiasz tam hen hen hen w Australii.
* "Heloł" - na Antypodach chyba wszyscy sie tak witają
Tyle na żywo i na gorąco. Wracam do kawy, gazety i radia. Przy komputerku nie wysiedze - przy takiej Liście???
Do nasłuchania

* Ciekawe wydarzenie,
* Wyścig z czasem
* Intrygujace zjawisko socjologiczne (patrz: reakcje Polaków mieszkajacych od lat poza krajem)
* Maximum pozdrowień - minimum muzyki
* Co ja mam zrobić? Lekarz czy Lista, lekarz czy lista, lekarz czy lista...
* Jeszcze mniej czasu przez reklamy (tych w pasmie dziennym jest więcej) oraz dłuższe Serwisy Trójki
* Zaraz po Liscie (czyli po 12.00) Niedziwedziowa "Tonacja...". Można by było te godzinę zaadoptować na potrzeby Listy. Nie było by takiego wyścigu
* Lista wyjątkowa, bo z pierwszą kawą, lekturą "Wyborczej" i dzwiękiem wiertarki za oknem (na korytazru trwa remont). Podkręciłem radio - niech Panowie Robotnicy też posłuchają Listy

* Niedziwedz i Misiek szybko "scinają" utwory, pozatym Marek N. niezwykle czesto (jak na siebie) się myli. Powód? Ogólny rozgardiasz tam hen hen hen w Australii.
* "Heloł" - na Antypodach chyba wszyscy sie tak witają

Tyle na żywo i na gorąco. Wracam do kawy, gazety i radia. Przy komputerku nie wysiedze - przy takiej Liście???
Do nasłuchania
- jblaminsky
- Kontakt:
-
- woźny-konserwator
- Kontakt:
Bez administracyjnego nakazu... to autocenzura.zbyszu pisze:[Dalsza wypowiedz uzytkownika została ocenzurowana]
Ostatnio zmieniony pt mar 09, 2007 11:12 am przez JaceK, łącznie zmieniany 1 raz.