Moje ulubione Can't Cook. Bardzo mi się spodobał ten singielek. Zupełnie inne od Newyorkewra a poziom też wysoki. Lubię wysoko śpiewających mężczyzn [/url]
32 Pustki - Nie mam nic do powiedzenia na temat tej piosenki
31. The Car is on fire po raz drugi takie sobie
tak więc nowości w Top 30 bez niespodzianek: Chris i Meds
31 (+6) Czy to możliwe, aby słuchacz LP3 tak długo przyzwyczajał się do The Car Is...? Możliwe, bo Lista Tróki, jak mało ktora inna uadycja w Trójce przyciaga elektorat rmfowo/zetkowy. Może i oni wreszcie się przekonają.
31 (+6). Ten pierwszy singiel TCIOF mniej mi się podoba, no ale to nie zmienia faktu, że to oni są dziś królami Poczekalni (najwyższa nowość i najwyższe miejsce).
saferłel pisze:Refren bardzo ,,wybitny'' tekstowo.
my uważamy że polskie utwory mają kipeskie teksty
lecz po przetłumaczeniu tych anglojęzycznych wcale nie jesteśmy gorsi chociażby takie Wilki to większość zagranicznych artystów ma podbne teksty tylko że my z tym językiem nie jestemy obyci i nie krytyjujemy wtedy tych wykonoawców
saferłel pisze:Refren bardzo ,,wybitny'' tekstowo.
my uważamy że polskie utwory mają kipeskie teksty
lecz po przetłumaczeniu tych anglojęzycznych wcale nie jesteśmy gorsi chociażby takie Wilki to większość zagranicznych artystów ma podbne teksty tylko że my z tym językiem nie jestemy obyci i nie krytyjujemy wtedy tych wykonoawców
Znam na tyle angielski by sobie przetłumaczyć. Zresztą w większości bywa tak że zagraniczni artyści których słucham mają dobre teksty. Mam szczęście że na takich trafiam
zbyszu pisze:31 (+6) Czy to możliwe, aby słuchacz LP3 tak długo przyzwyczajał się do The Car Is...? Możliwe, bo Lista Tróki, jak mało ktora inna uadycja w Trójce przyciaga elektorat rmfowo/zetkowy. Może i oni wreszcie się przekonają.
Ja też się powoli przekonuję, a wcale nie słucham RMF i Zetki
PS. Gosi Andrzejewicz chyba nie miałem przyjemności słyszeć...
saferłel pisze:
Znam na tyle angielski by sobie przetłumaczyć. Zresztą w większości bywa tak że zagraniczni artyści których słucham mają dobre teksty. Mam szczęście że na takich trafiam
Dwie nowośi w trzydziestce. Obie bardzo lubię. Ciekawe jak wysoko zadebiutuje "Meds"... Nie sądzę, że wejdzie od razu do trzydziestki. Obstawiam rejony około 22 miejsca.
mrsap pisze:
PS. Gosi Andrzejewicz chyba nie miałem przyjemności słyszeć...
Niemoz\liwe. Ona jest wszędzie:. Nawet ja, człowiek nie oglądający telewizji (z wyjątkiem sportiu i Szkła Kontaktowego) już na nią tfafiłem. Dramat nastąpił w Sylwestra u znajomych. Śpiewała na jakiś koncercie. Tzn. nie śpiewałą, tylko ruszała ustami. Wstyd!