bobby-x pisze:Chciałem zapytać czy agencje ratingowe mają jakiś zauważalny wpływ na wasze życie?
Owszem, pierwszy z brzegu namacalny przykład. Rating przekłada się na kursy walut, w tym dolara, który ma istotne znaczenie na cenę paliwa u nas Przykładów można mnożyć wiele, choćby kolejny jak relacja Franka w sytuacji kredytów frankowych (i nie tylko frankowych)
EVENo pisze:Chociaż raz Cornell w "30". Dziękuję serdecznie!
Już bywał. W tym w genialnej przeróbce Huli lotty.
Chociaż raz utwór Chrisa Cornella zatytułowany Nearly Forgot My Broken Heart z albumu Higher Truth wydany 12 sierpnia 2015 roku i wyprodukowany przez Brendana O'Briena, znalazł się w czołowej "trzydziestce" Listy Przebojów Programu Trzeciego Polskiego Radia.
bobby-x pisze:Chciałem zapytać czy agencje ratingowe mają jakiś zauważalny wpływ na wasze życie?
mnie kompletnie nie zaskoczyło, że spadniemy do BBB+. Tylko, że na usta cisną się same bluzgi..
Zastanawiałem się dlaczego tak późno S&P zareagowało. Powinni to już zrobić na początku grudnia.
To mnie też będziesz musiał udusić Ale pod warunkiem, że Zlot będzie w Bieszczadach
A propos: czy ktoś mógłby zacząć rozglądać się za jakimś miejscem na kolejny zlot? Mnie się szykuje pracowite półrocze, więc nie mam za bardzo jak szukać.
kajman pisze:Smolik to raczej pewniak, poza tym stawiałbym na kogoś z dwójki Skunk i a-ha (oby to drugie to ilość koszmarow na liście pozostanie niezmieniona).
Jeśli była mowa o szczególnych okolicznościach, to Skunk raczej pójdzie mocno w górę po tym występie na żywo u Piotra Barona.
kajman pisze:A jednak niestety debiutuje jak zwykle tragiczny Koliber.
Uduszę kajmana na następnym zlocie.
Ale jemu chodziło wszak o pewną Ptaszynę.
No i proszę wreszcie dwie nowości w podstawowym na poziomie światowym!
Najpierw świetny Chris Cornell, a później nie mniej rewelacyjna Alabama Shakes.
To jeszcze na koniec odrobinę prywaty, bo idę oglądać mecz Polaków z Serbami: Zapraszam chętnych do typowania w Znawcy Euro Hanball - POLSKA 2016 na forum mycharts.pl
I dobrej nocy życzę wszystkim oraz odrobinę pozytywnych emocji muzycznych i ogromu sportowych.
kajman pisze:Smolik to raczej pewniak, poza tym stawiałbym na kogoś z dwójki Skunk i a-ha (oby to drugie to ilość koszmarow na liście pozostanie niezmieniona).
Jeśli była mowa o szczególnych okolicznościach, to Skunk raczej pójdzie mocno w górę po tym występie na żywo u Piotra Barona.