Regulamin forum
Zakaz publikowania zamieszczonych tu danych gdziekolwiek bez wyraźnej zgody Administracji Forum! Zamieszczone dane są wyłącznie do prywatnego użytku zarejestrowanych tu uczestników.
krzysiek83 pisze:Tylko Anna Jurksztowicz w top200 przekonałaby mnie do takiej karkołomnej tezy.
Jeszcze wcześnie, więc elokwentnie stwierdzę, że zawsze to jakaś podstawa.
Jakby jedna z moich mordeczek zaglądała tutaj, to za stwierdzenie, że jest na oko milion lepszych i mniej zgranych Queenów zostałbym zaszlachtowany, bo on lubi w każdej wersji; tym niemniej nie zagląda, więc mogę sobie pozwolić
(zwłaszcza, że obecnie to ja szlachtowałbym: niezależnie od zgrania tego konkretnego wyboru, Ciechowski to Ciechowski)
Aro pisze:No i nie było pobudki noworocznej na 9 godzinę.
Tym razem to bear zaspał.
Gdybyś mnie poprosił to bym Cię obudził. Chociaż już raz budziłem i znowu zasnąłeś.
Jeden z najsłabszych utworów Republiki, ale do drugiej grupy się łapie.
3-4-0.
Nicoletta pisze:Czołem !!!!
jestem, słucham i obchodzę swoją rocznicę na tutejszym forum
równo rok temu, któryś z prowadzących powiedział na antenie, że " na forum toczy się gorąca dyskusja". Tak więc postanowiłam się wtedy zalogować i tak zostałam cały rok
Aro pisze:No i nie było pobudki noworocznej na 9 godzinę.
Tym razem to bear zaspał.
Gdybyś mnie poprosił to bym Cię obudził. Chociaż już raz budziłem i znowu zasnąłeś.
Jeden z najsłabszych utworów Republiki, ale do drugiej grupy się łapie.
3-4-0.
Słowa Kajmana to zawsze prawda objawiona czy tylko jego zdanie?;)
Zaczynam mieć nieklejącą się teorię, że utwory popularne także w innych rozgłośniach będą zyskiwać. Stąd awanse Michaela, Queen i Alphaville. Jeszcze Adele do tego dodać, a Lao Che to jest na fali po prostu.
Serio coraz bardziej jestem przekonany, że głosujący dobitnie odwrócili się od Comy...
PaTToN pisze:Cześć
Choć raz na rok warto pokazać się na forum.
Początkowe godziny zawsze są najlepsze i najciekawsze
Również ostatnio rzadko goszczę na forum, ale Top to Top, wiadomo.
Także najbardziej lubię początkowe godziny, ale oprócz Alphaville brak prawdziwych zaskoczeń na razie.