Może masz rację, ja jestem po niewłaściwej stronie, może te prawie 20 zlotów to już wystarczająco zbyt dużo. Najpierw rezygnacja z organizacji, hmm może teraz powinna nastąpić rezygnacja z uczestnictwa (to chyba już nie moja bajka), potem rezygnacja z forum i na końcu jak Sebastian prośba do Admina o usunięcie wszystkiego. Luzik jest Jolly.
FOXD pisze:W/g mnie jednak jest na minus, choć lp3 już od dłuższego czasu takiego sięga dna, że trudno sobie wyobrazić kolejny spadek poziomu
Teraz jak już spazdł Taco to poziom znowu jest znakomity.
Jak zwykle dużo przesady w Twoich ocenach
Florka spada, Rivery także, trend koszmarów jak na razie dobry
bobby-x pisze:Może masz rację, ja jestem po niewłaściwej stronie, może te prawie 20 zlotów to już wystarczająco zbyt dużo. Najpierw rezygnacja z organizacji, hmm może teraz powinna nastąpić rezygnacja z uczestnictwa (to chyba już nie moja bajka), potem rezygnacja z forum i na końcu jak Sebastian prośba do Admina o usunięcie wszystkiego. Luzik jest Jolly.
Cosik to zabrzmiało jakby Ci właśnie tego "luzu" i dystansu zabrakło
Ostatnio zmieniony pt lis 27, 2015 10:13 pm przez FOXD, łącznie zmieniany 1 raz.
Nicoletta pisze:dotarłam do domu i słucham ... aczkolwiek wypowiadać się nie będę, co by się nie narażać na jakiś atak znów na moją skromną i miłą osobę
obserwuję Cię, jak się będzie należało, będzie atak.
a co Ty mnie straszysz?
dobra, miło było ale czas opuścić to forum. straszenie to już gruba przesada...
do widzenia
Nicoletta pisze:dotarłam do domu i słucham ... aczkolwiek wypowiadać się nie będę, co by się nie narażać na jakiś atak znów na moją skromną i miłą osobę
obserwuję Cię, jak się będzie należało, będzie atak.
a co Ty mnie straszysz?
do widzenia
Ejże, każde forum nie składa się li tylko z jednego użytkownika, który ma odmienne zdanie od Ciebie
Nie przesadzaj Gdybym ja tak miał swego czasu reagować, kiedy "sfora", "horda" hejterów tutaj na mnie najeżdzała, to by mnie tu już dawno nie było Wrzuć na luzik i nie przejmuj się opiniami innych
Ostatnio zmieniony pt lis 27, 2015 10:18 pm przez FOXD, łącznie zmieniany 1 raz.
Nowości na miejscu 18. z piątej dziesiątki LP3:
Who Is It - Michael Jackson w not. 545 z m. 46
Numb - U2 w not. 598 z m. 41
Jestem jak motyl - Andrzej Grabowski w not. 1417 z m. 47
Minulost - Jaromir Nohavica w not. 1610 z m. 45.
Czyli z m. 44 jeszcze nic nie awansowało na 18
lady pisze:Oj, niedobre chłopaki - najpierw Jolly przegania Emilię (...)
Wcale jej nie przegoniłem, tylko jeśli myśli, że tu panuje wciąż słoikowe poczucie humoru, to się grubo myli.
Hmm, ona raczej nie pamięta słoikowego poczucia humoru, bo dołączyła gdy słoik jakiś dobry czas już przestał się udzielać Uważam, że z podobnych powodów jakie ona ma teraz
Nicoletta pisze:a co Ty mnie straszysz?
do widzenia
Nie, nie straszę, nie obawiaj się, nie porywam kobiet, dzieci ... Nie lubię, nie cierpię osób siedzących przed klawiaturami i krytykującymi np. zloty czyli coś w czym nigdy te osoby nie uczestniczyły, nie wiedzą ile to wyrzeczeń aby choć przyjechać, ile ... można by wymieniać. Będę tępił do końca świata w życiu rodzinnym, zawodowym, hobbistycznym takie zachowania. Nie spodobało się trudno, odzew był krótki, ostry, bardzo skuteczny.
@Nicoletta
Poza wszystkim jest tu opcja wstawienia delikwetna/tki, których komentarze Ciebie dotykają do tzw. listy ignorowanych i wtedy nie czytasz ich "wątpliwych" wpisów Polecam
DarekM pisze:Nowości na miejscu 18. z piątej dziesiątki LP3:
Who Is It - Michael Jackson w not. 545 z m. 46
Numb - U2 w not. 598 z m. 41
Jestem jak motyl - Andrzej Grabowski w not. 1417 z m. 47
Minulost - Jaromir Nohavica w not. 1610 z m. 45.
Czyli z m. 44 jeszcze nic nie awansowało na 18
Tylko że wszystkie poprzedniczki chyba były tydzień, a Zako było aż 3 i ostatnio spadało.