Regulamin forum
Zakaz publikowania zamieszczonych tu danych gdziekolwiek bez wyraźnej zgody Administracji Forum! Zamieszczone dane są wyłącznie do prywatnego użytku zarejestrowanych tu uczestników.
Grrr! Coś dla mnie pechowy ten 13 TOP, co chwilę na jakieś 15-20 minut bandyci z elektrowni wyłączają prąd... a może to te zapowiadane wichury? Daję radę jednak - telefon komórkowy siostry ma radyjko!
Nie drzwiami to oknem!!!
Przerwa ufff Co za emocje jeszcze 17 a najlepsze wciąż przed nami, musze coś zjeść by mieć siły krzyczeć z radości słuchając kolejnych fantastycznych kawałków...
ten numer to symbol trójki, dla mnie trochę nudziarski ale ma coś w sobie .... pewnie będzie na 1-ym .... floydzi to jedyne zagrożenie. Czy to sie zmieni kiedys na topie ?
Ciarki i łzy.... pięknie pięknie... ale co będzie przy High Hopes? strach myśleć... Dla mnie to również utwór naj naj i to on zasługuje na nr1! Another Brick jest bardziej światowym HITEM niż najpiękniejszym utworem w historii...
Znalazłem odtwarzacz MP3 z radiem. Boże błogosław to urzadzenie - mogę spokojnie jechać na imprezkę Wszystkiego najlepszego w nowym roku dla wszystkich!! Oby za rok lista miała 3 dni i 150 pozycji
zielonakoniczynka pisze:
a które CIę nie nudzą?? do Floydów trzeba dorosnąć
No widzisz, Floydow nie lubie od kiedy uslyszalam Another break in the wall. " We don't need no education" - prosze cie takiej glupoty to nikt wiecej nie wymyslil!
ten numer to symbol trójki, dla mnie trochę nudziarski ale ma coś w sobie .... pewnie będzie na 1-ym .... floydzi to jedyne zagrożenie. Czy to sie zmieni kiedys na topie ?
Tak, ludzie sie przyzwyczaili do tych hymnów świata (mogę chyba tak to nazwać)
John The Revelator pisze:ten numer to symbol trójki, dla mnie trochę nudziarski ale ma coś w sobie .... pewnie będzie na 1-ym .... floydzi to jedyne zagrożenie. Czy to sie zmieni kiedys na topie ?
Ja liczę, że jednak Zeppelini się obudzą i wrócą na należne sobie miejsce. Wprawdzie to nie mój numer jeden, ale moim zdaniem zasługuje na tytuł przeboju wszechczasów.
malomi pisze:Ciarki i łzy.... pięknie pięknie... ale co będzie przy High Hopes? strach myśleć... Dla mnie to również utwór naj naj i to on zasługuje na nr1! Another Brick jest bardziej światowym HITEM niż najpiękniejszym utworem w historii...
Ja nie wiem co ja zrobie jak usłysze dziś w nocy High Hopes
Propo Białej Flagi - kolejny hymn polskiej muzyki i szykuje sie duuuuży awans.