Regulamin forum
Zakaz publikowania zamieszczonych tu danych gdziekolwiek bez wyraźnej zgody Administracji Forum! Zamieszczone dane są wyłącznie do prywatnego użytku zarejestrowanych tu uczestników.
Blazkowicz pisze:Za dużo Metallici w topie jest już i tak, a Whiskey dużo lepsze było w wykonaniu Thin Lizzy i tego wykonania dużo bardziej brakuje.
Akurat wersja Thin Lizzy brzmi bladziutko w porównaniu z Metallicą, ot takie łagodne granie. A jak dla mnie to właśni Łyska jest ich najlepszym utworem w zestawie.
Ja bym mógł sobie pozwolić na TOp nawet do drugiej w nocy Trochę szkoda, że jest od 15, nie ma wtedy takiej atmosfery...powinni chociaż ostatnią część dać w godzinach 19-23.
kajman pisze:Nie sądzę, żeby w RMF był jakiś soul, bo by stracili słuchalność. Jest tam Aretha, Roberta F, Ray Ch, James B?
No, ok, prawda, prawda. Chodzilo mi o Maraje Kari i podobne panie, ktore jak dla mnie sa jedna do drugiej podobne. Szczerze mowiac, nie wiem do konca, jaki to gatunek
Problem jest taki, że oni próbują podpierać swoją muzykę słowem soul, które jednak coś innego znaczy (a przynajmniej znaczyło).
Blazkowicz pisze:Za dużo Metallici w topie jest już i tak, a Whiskey dużo lepsze było w wykonaniu Thin Lizzy i tego wykonania dużo bardziej brakuje.
Akurat wersja Thin Lizzy brzmi bladziutko w porównaniu z Metallicą, ot takie łagodne granie. A jak dla mnie to właśni Łyska jest ich najlepszym utworem w zestawie.
SMIESZNY jestes!! Metallica to najwieksza popelina w swiecie metalowym...sa gorsi nawet od Twisted Sister , a ty smiesz obrazac wersje Thin Lizzy ???
ile ty masz lat???? 12-scie?
SMIESZNY jestes!! Metallica to najwieksza popelina w swiecie metalowym...sa gorsi nawet od Twisted Sister , a ty smiesz obrazac wersje Thin Lizzy ???
ile ty masz lat???? 12-scie?
Wersja Thin Lizzy to miękki rock, a za Metallicą nie przepadam, zresztą metal lubię bardzo wybiórczo i wolę taki, gdzie grają inteligentnie, a nie łoją na chama.
Twisted Sister nie znam, chociaż obiło mi się o uszy.
A jeżeli chodzi o wiek, to dorzuć 40. A jak nie wierzysz to popytaj tutaj.
no ja też już się pożegnam. chociaż pewnie pozaglądam to tu to tam w czasie najbliższych godzin.
Szczęśliwego Nowego Roku wszystkim!
Tak, lubię słuchać topu. Ale chyba tylko lubię .
Ach, i dodam, że zdecydowanie zbieram wszystkie rzucone w stronę BIA kamyki, i wkładam do mojej doniczki z kaktusem. niech dobrze mu się rośnie .