kajman pisze:fastred pisze:Mam nadzieję, że pomysł z nowym wątkiem się przyjmie i nikt mnie nie wsadzi za kratki za to.
Pewnie się przyjmie, chociaż mi się on kompletnie nie podoba. Jeden top to jeden wątek. Rozumując podobnie można by było założyć po jednym wątku na jedną dziesiątkę i wtedy byłyby jeszcze mniej obszerne i mniej byłoby z problemem przeczytania jednego. A przeczytanie wszystkiego zajmie tyle samo czasu niezależnie od ilości wątków.
Nie masz racji Kajmanie. To jest wyjatkowa sytuacja, gdzie audycja jest wyjątkowo obszerna no i oczywiście podzielona na dni (oraz prowadzona przez inną oaobę), co daje ogromne podstawy do tego by dzielć wątek, nie pisząc już o tym, że znacznie łatwiej jest się z tym wszystkim połapać.
Dla mnie też, chociaż i zdziwnienie, bo nie potrafił się przebić w polskim topie. Super! Zaczyna się pozytywnie
krzychu78 pisze:i znów końcowa literka alfabetu i spory awans

To tez prawda...
"Eli lama..." to już większa niespodzianka!
Nivo pisze:Czyli naprawdę Let it be się może podobać?
Mnie słabi, przepraszam.
A dla mnie w tej chwili to ulubiony ich utwór.
A akurat co do miejsc 48 i 47 to sie ciesze z nizszych miejsc tych kawałków
"Hey You" akurat jest na odpowiednim miejscu
Pogrom Floydów, bo po "High Hopes" miałem nadzieję, że przynajmniej to się utrzyma. No tak Pink Floyd to środek alfabetu - da się to odczuć
"Child In Time" to już mnie w ogóle zszokował. Myślałem, ze to zaskoczy na pierwszym, a nie tutaj...
Dalsze pozycje przy tym już mnie w ogóle nie zaskakują jak na razie, nawet "Arachja"...
Stranglersi zaskakują, a nawet szokują!!! Oczywiście szokują obecnością. Co to jakiś fanklub sie zebrał. To co jeszcze "Midnight...", oraz "Always The Sun"? W sumie pamiętam świetny ich koncert na Woodstocku
Yoda pisze:krzychu78 pisze:szczerze to pierwszy raz w życiu słysze ten kawałek

Ja też. I to już 3 raz podczas tego topu
Mi szczerze mówiac taka sytuacja nie zdarzyła się od ok 10 lat na topie

Ale Pistolsów to tylko kilka razy słyszałem, bo rzadko do nich sięgałem.
The White Stripes to dla mnie zdecydowanie za wysoko!
Tomi pisze:Nieodżałowany MarekN rozpoczął Top w 1994 na wzór Holenderskiego. Różnie się układały notowania tego topu, ale w życiu nie było takiego kabaretu? Co to za shit? Sory, ale tego "nikt" nie zna. To nie jest 16 notowanie Topu, tylko 1 notowanie listy czegoś. Ide stąd, szkoda czasu. Niech sobie Kupicha będzie na pierwszym. Mam to gdzieś! Pozdro i pomyślności w Nowym!
A to już zdecydowanie za radykalna postawa i szczerze mówiąc nie nawidzę takich posów. Takich wykonawców nigdy nie będzie w zestawie a Stranglersi są o kilkadziesiąt klas lepsi i kultowi w swoich kręgach. To, że nie znasz nie znaczy, że "nikt" tego nie zna.
To, ze Mur spada nie smuci mnie tak, ale w kontekście całego rozpadu piosenek tego zespołu strasznie mnie frustruje. I to pierwszy numer 1, który jest tak nisko
Republika na dobrym miejscu. Mettalica też