Regulamin forum
Zakaz publikowania zamieszczonych tu danych gdziekolwiek bez wyraźnej zgody Administracji Forum! Zamieszczone dane są wyłącznie do prywatnego użytku zarejestrowanych tu uczestników.
Długość dźwięku samotności u nas na 68, a Nothing Else Matters na 15. A ja mam nadzieje, że dołążą do zestawu Whiskey In The Jar, genialną wersję takiego sobie Thin Lizzy.
krajas też ubolewam nad brakiem sabbsów
ale wiem dlaczego ich nie ma - nie nagrali żadnej znanej balladki
a takie tutaj sie przebijają wysoko - Angie czy Child in Time tylko potwierdzają moje słowa
24. "Nothing Else Matters" - o ile pamiętam, to w 1991 r. wielu ortodoksyjnych metallicofanów było w szoku, jak to usłyszało. Temat piękny, chociaż może przez te wszystkie lata zbyt mocno eksploatowany (także dzięki orkiestrowej wersji śp. Kamena, w sumie nie tak odległej od oryginału).
nietoperek pisze:ludzie, nie czekajcie tak z niecierpliwością na Again - Archive, co? Bo ta piosenka ma byc już po 21.30, powinna być w pierwszej trójce!
NOTHING ESLE MATTERS!! kooooooooooooocham ta piosenkę odkąd pamietam...
(nie ma jak przykład starszego o 7 lat brata, fana Trójki i dobrej muzyki:*)
Again to chyba jedyny utwór z poprzedniego topu wszechczasów z top 10, którego wrzuciłbym gdzięs pod 50 (za zasługi, za te 50 pare tygodni) bo ja tam nic nie widze, ale pisze to TERAZ, to ważne bo może mi sie dziś zmienic słuchałem tego tylko 2 razy w życiu! więc więc....narazie jest kiepsko...
Ostatnio zmieniony ndz gru 31, 2006 8:14 pm przez saferłel, łącznie zmieniany 1 raz.
nietoperek pisze:ludzie, nie czekajcie tak z niecierpliwością na Again - Archive, co? Bo ta piosenka ma byc już po 21.30, powinna być w pierwszej trójce!
NOTHING ESLE MATTERS!! kooooooooooooocham ta piosenkę odkąd pamietam...
(nie ma jak przykład starszego o 7 lat brata, fana Trójki i dobrej muzyki:*)
Again to chyba jedyny utwór z poprzedniego topu wszechczasów z top 10, którego wrzuciłbym gdzięs pod 50 (za zasługi, za te 50 pare tygodni) bo ja tam nic nie widze, ale pisze to TERAZ, to ważne bo może mi sie dziś zmienic słuchałem tego tylko 2 razy w życiu! więc więc....narazie jest kiepsko...
czlowieku zalatw sobie oryginalna wersje (ma chyba z 15 minut) zaloz sluchawki i wejdz w trans....
saferłel, jak poprzednio sie z tobą zgadzałam prawie co do słowa, to tego nie mogę poprzeć. nie widzisz nic w Again? - popatrz uważnie
Again cudne jest - moim zdaniem.