Kuba1201 pisze: ↑pt mar 07, 2025 3:36 pm
3. Zuta - ZWIERCIADŁO (jest na Tip-Topie i Pierwszej Trójce, może też więc się nada tutaj?)
4. Everything Is Recorded, Sampha & Florence + The Machine - NEVER FELT BETTER
Termin zgłoszenia Do 22:00 w każdy piątek, w tym wątku.
Gdyby osoba z pierwszego miejsca nie miała propozycji w danym tygodniu, to proszę o taką informację.
Dobrze byłoby mieć coś rezerwowego, bo zawsze może się zdarzyć, że akurat sama redakcja doda do tego zestawu naszą propozycję.
Ostatnio zmieniony sob mar 29, 2025 12:22 am przez neisej, łącznie zmieniany 1 raz.
3. Zuta - ZWIERCIADŁO (jest na Tip-Topie i Pierwszej Trójce, może też więc się nada tutaj?)
Pojawił się nowy singiel Bruce'a Sprinsteena - Rain in the River.
Mam nadzieję, że go dodadzą, bo jak nie to nie wiem, czy jego nie chciałbym jednak zaproponować.
Ale na razie zaczekajmy.
Ale nie powiem, żeby mnie to nie cieszyło - to powinno być przecież regułą, że dodawane są nowe single znanych i lubianych przez radiową społeczność wykonawców.
A i tak LP musieli zgłosić słuchacze.
Gdyby osoba z pierwszego miejsca nie miała propozycji w danym tygodniu, to proszę o taką informację.
Dobrze byłoby mieć coś rezerwowego, bo zawsze może się zdarzyć, że akurat sama redakcja doda do tego zestawu naszą propozycję.
Jeżeli nikt więcej się nie zgłosi to ja proponuję
Tori Amos - THE INSECT BALLET
ale z zastrzeżeniem, że to tylko w przypadku gdyby Dżem został dodany. Jeżeli nie będzie to rezygnuję z tej propozycji.