Regulamin forum
Zakaz publikowania zamieszczonych tu danych gdziekolwiek bez wyraźnej zgody Administracji Forum! Zamieszczone dane są wyłącznie do prywatnego użytku zarejestrowanych tu uczestników.
Drugi dzień żegna nas miłym akcentem
Trzeci będzie jeszcze bardziej nieprzewidywalny
Na szczęście nie było jeszcze kilku moich faworytów (tylko czy to dobrze czy źle bo może ich nie być jutro)
Dobranoc
zielonakoniczynka pisze:do jutra w takim razie wiadomo, że będzie się działo. Oby Dire Straits nas powitało na 24tym
Tak, są jeszcze 2 podstawowe niespodzianki - jak sobie poradziły utwory z miejsc 1-2. Ja obstawiam że jednak będą wysoko, szczególnie Zeppelini, może nawet obronią... No i czy... Again pierwsze?
A jak była literka A to ja liczę jeszcze na Alphaville i Alanis M. I po cichu także na Sinead wysoko...
Ostatnio zmieniony pt sty 01, 2010 8:05 pm przez Neo01, łącznie zmieniany 1 raz.
PaTToN pisze:Drugi dzień żegna nas miłym akcentem
Trzeci będzie jeszcze bardziej nieprzewidywalny
Na szczęście nie było jeszcze kilku moich faworytów (tylko czy to dobrze czy źle bo może ich nie być jutro)
Dobranoc
patrząc na tegoroczne wyniki to chyba jednak źle
Ostatnio zmieniony pt sty 01, 2010 8:04 pm przez detektyw, łącznie zmieniany 1 raz.
figc1898 pisze:Jacek będą dziś wyniki na stronie lp3 (...)
Robię co mogę... drobna awaria serwera, ale dzisiaj nie wszyscy wrócili z sylwajstra... obsługa tegoż serwera też! w końcu to 1 stycznia. Chwilowo działa!
saferłel pisze:Oh i to ostatnia piosenka dzisiaj, ale zleciało
mhm, strasznie szybciutko...
jutro pewnie nie uda mi sie niestety byc tu na forum w czasie topu. Już będę pracy. Ale mam nadzieje odsłuchac ostatnie nagrania topu zaraz po ściągnięciu.
We wszystko jestem w stanie uwierzyć, ludzie różne gusta mają, ale, że ToTo jest tam, gdzie jest, to są jakieś jaja. Albo na Top głosowało ze dwadzieścia osób łącznie, albo ktoś tu się z nami brzydko bawi.
Do jutra i oby Zeppelini jednak się oparli fali Jutu, a Again ewentualnie może być na 2., bo jednak bez przesadyzmu...
Zastanawia mnie jeszcze co z Placebo, ale w tym roku chyba jednak znów nie dali rady...
Przynajmniej emocji trochę będzie
Siemka
Moim zdaniem Toto mogło być, ale wczoraj na ten przykład bo Africa na tak wysokim miejscu, przy niektórych wczorajszych piosenkach, to wygląda, jakby to ująć, trochę biednie.
Yarkolak pisze:We wszystko jestem w stanie uwierzyć, ludzie różne gusta mają, ale, że ToTo jest tam, gdzie jest, to są jakieś jaja. Albo na Top głosowało ze dwadzieścia osób łącznie, albo ktoś tu się z nami brzydko bawi.
a ja wymieniłbym pewnie ze 20-30 innych utworów, których nie powinno być w TWC. Moim TWC a w trójkowym jest tak jak jest...
słoik pisze:Ależ ubożuchno brzmi "Africa" po Nirvanie.
Dla mnie Nirvana brzmi ubogo przy ToTo. Ot, po prostu bezmyślny łomot, chociaż temat bardzo ciekawy (co widać po kilku poźniejszych wykonaniach - Tori, Patti Smith, Flying Pickets). ToTo znacznie bogatsze (chociaż to nie moja bajka).